Dragii Groparelui,

Urmare a unui partneriat care mă onorează, berea favorită a Groparelui, în co-blogăreală cu Hădenescul şi TVDecescu, oferă cititorilor gropăreşti cinci MAI MULTE INVITATII (vezi update mai jos) a câte două persoane la cel mai tare revelion la care m-aş fi gândit io că se poate exista pe sfânta lume: trenul Beck’s cu plecare din Cluj în 2010, revenire tăt în Cluj, da’ în 2011! (confesiune: ui aşa mi-or făcut ochii când am citit brief-ul: $$!!!)

La bord, pentru că petrecere fără lăutari, chimvale, bănzi şi fanfare nu s-a mai auzit pe sfânta lume, veţi putea zbiera alături de meseriaşii de la Şuie Paparude, vrăjitorii de la Grimus (băieţii ăştia merită; deci merită), şi DJ-ii Gojira, Limun, Leo şi Marika. 11 vagoane, taică, pentru 2011! Că dacă puneau 2011 vagoane, falimenta toată Valea Prahovei, că sunt convins că şi Liiceanu s-ar fi înscris.

Ce trebuie să faceţi?

1. Să aveţi 18 ani – asta e, ziceţi mersi că nu suntem în State, unde trebuia să aveţi 21;
2. Să convingeţi Groparele, printr-un comentariu cât mai gropăresc la această postare, că VREŢI să urcaţi la bord (io m-aş fi tot dus; da’ nu au baby-sitter în tren, şi nu-mi pot închide familia într-o închisoare criogenică până pe 1 ianuarie 2011, că m-am interesat);
3. La comentariu să introduceţi o adresă de mail validă, nu invalidă – să vă poată contacta Beckşii pe 14 decembrie, nu de alta;
4. Să fiţi de gaşcă. Io oricum ştiu că cititorii mei sunt party people, că doară nu intraţi la mine pe blog pentru a citi despre tratamente cu argilă pentru tenul uscat.

Câştigătorii îi voi anunţa pe 14 decembrie, ora 13:00, deci faceţi bine şi comentaţi-mi până atunci. Puteţi participa din orice locaţie mondială, cu condiţia să fiţi la gară în Cluj pe 31 decembrie, că trenu’ ăsta pleacî la ora 22:30, şi nu mai opreşte să ia la ocazie sau să-i dea nenea ăla cu ciocanul în roate. Şi să aduceţi voie bună prin buzunare, că doară mereţi să daţi groapă la sticle de bere!

No… ne băgăm? Suntem beutori de bere, sau nu mai suntem?

PS: Nu pregătiţi mărunţi pentru naş, că ăsta nu e tren din ăla. Şi consumaţi cu moderaţie, dupa aia să nu mă scoateţi pe mine vinovat că te miri cu cine v-aţi combinat în noaptea de revelion!

PS2: Detalii despre party – pe pagina de Facebook a producătorului; detalii despre tren şi despre celelalte modalităţi prin care vă puteţi sui în el – pe site-ul berii verzi.

UPDATE: Io am sperat sa jmenăresc nişte invitaţii, să le vând la suprapreţ… da’ Beckşii zic că sunt minim 5, şi dacă cititorii mei sunt însetaţi, deci SUPLIMENTĂM. Dap!

CONCURSUL S-A INCHEIAT

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 87 comments

 1. Ciprian Ciocan Reply

  Pentru ca n-am fost un blogger cuminte anul asta si nu i-am gasit groparoaicei un loc agreeabil unde sa ne petrecem trecerea dintre ani, dau si io cu zarurile aici.
  Groparoiaico, io stiu ca pe tine nu tb sa te conving, ce de cand ai auzit de trenu cu bere numa acolo-ti sta capu.
  Doamne, anu asta mi-ai dat numa pocinoage, acu e momentul sa te revansezi!

 2. calinescu Reply

  Ioi, de vreun an nu mai bag Becks ca s-a cam scumpit. Si au cam scazut si veniturile. Dar vorba stramosheasca spune “ca-cum” iti incepi anul, asa iti va merge. Asadar, ar merge un Beck’s (niste, mai multe… cat mai multe, responsabil baute toate adica, citez zaineasca: wihout spilling a bit!). 🙂

 3. Paul Reply

  Tinand cont ca revelionul trecut am fost implicat intr-un accident de masina tin neaparat ca in acest an sa fiu implicat intr-unul feroviar 🙂

 4. ADN Reply

  merit deoarece am un IQ dinamic,pardon ip 😀 …scriei mosului si pomenestei de o închisoare criogenica,dar nu pt tine(tu vii in trenuletz cu noi)!la multi ani gropare!

 5. Zamfir Reply

  Am uitat ce e mai important: Gropare, nu plânge, pentru că nici la ediţia din 2030 nu vei putea merge pentru că-ţi va şuti Gropărelul invitaţia şi va merge el cu fâţa lui!
  Multă sănătate şi fericire, Dragi Tovarăşi şi Pretini!

 6. Andrei Reply

  De prima data cand am auzit de cheful asta de revelion in tren am zis ca asta o sa fie clar un chef pe care participantii nu-l vor uita toata viata lor. De ce ar trebui sa fiu si eu invitat? Poi am de gand mai incolo cand o sa fie cazul sa am 2 baieti si promit ca prima bere care o s-o beau impreuna cu ei o sa fie Beck’s, intre timp am sa le povestesc desigur de revelionul bestial care l-am avut in tren 😀

 7. aditzah Reply

  Vreau și io în trenu’ Becks, dacă e cu putință. De ce? Pentru că de vreo 2-3 ani am parte de aceeași experiență de revelion și m-am plictisit, parcă m-aș duce la aceeași petrecere de nici nu mai știu ce an e, a doua zi dimineață. Și-așa am vorbit cu mândra mea și am zis că dacă până pe 31 tot n-avem planuri, mergem la gară, ne urcăm în primul tren care pleacă, indiferent de destinație, și facem revelionul la destinația respectivă, oriunde o fi.

  Plus că vrem și noi un revelion memorabil, Să-mi aduc aminte peste vreo douăj’ de ani de revelionul 2011.

 8. Necunoscutu Reply

  sou un moldovean care sa-ti care sticlele in brate nu-ti trebe? ;;) nu de alta dar o sa-ti fie greu sa duci si sticla la gura si sa o cari 😎

 9. brosky Reply

  Beutor de Becks, Prezent !
  apoi io si nevasta, cugetat-am ca ne-ar prinde bine o sara de sarbatoare si voie buna in trenu’ cela, Becs sau cum ii zace.
  Cu consideratie o sa bem si o sa inchinam in cinstea groparului nostru, cu speranta sa vina la capu’ nostru cat mai tarziu, cu vrerea Domnului.

  Cu Boieru’ am vorbit, ne da liber in noaptea intre ani.

  Daca aceasta mana va cadea peste noi, vom chefui doua zile si doua nopti, asa cum se cuvine la noi la Cluj.
  No serus te.

 10. l3nny Reply

  sunt inginer cu miki si dobrica si ne “place” trenurile cu bere :))) de aia :>

 11. julie Reply

  Mai, adevarul e ca Beck’sperience e the place to be in noaptea de rev, si pentru ca e la granita dintre ani va fi si petrecerea anului 2010 si a anului 2011 . Si pentru ca o sa fie plin de oameni faini 🙂

 12. Marius R. Reply

  No fii atent acilea de ce cred eu ca merit o invitație. Îi o poveste o țârică mai lungă, da’ prekinii mei râd când le-o povestesc la bere.
  Acu’ câțiva ani în iarnă, un unchi di la Cluj o murit săracul și o trebuit să mergem să asistăm la obștescul ritual. Acuma nouă (mie și la un văr de-al meu) nu ne prea plăcea unchiu’ ăsta pentru că ne cam bocănea în copilărie. Plus că înmormântarea pica exact pe 31 Decembrie, ceea ce ne strica planurile de revelion. Da’ poți să zici nu? Normal că nu.
  Când ne plângeam noi la o bere cu o seara înainte de soarta unchiului dar mai ales de soarta noastră un prekin zice că “mă baieți, hai că vin și io cu voi, poate o fi bună pomana, oricum n-am ce face p-acilea”. Zis și făcut, a doua zi de dimineață devreme eram toți cheauni de somn (și ompic de berile beute în amintirea unchiului) în Cluj, pe post de prapori.
  Cum era și frig ca dracu’ am mai beut noi un păhărel aci, un păhărel mai încolo da’ am și vărsat pentru răposat, sa fie clar. No, treaba se lungește și ne trezim că trebuie să mergem cu trenu’ acasă deci revelionul nostru urma să-l petrecem cu nașu’, pe tren. Acuma ca experiență de viață îi interesant să vezi cum îi un revelion pe tren, da’ când ești ficior holtei și îți plac mult muierile nu-ți arde de așa experiențe. Așa că am zis că dacă tot asta ne paște măcar să luăm niște beri cu noi, ne chefuim cumva. Primii kilometri ne-am ferit noi de naș da’ după ce ne-am încălzit am zis ca și nașu îi om și ar bea și el ceva. Ca să aflăm ca nașul făcea de fapt cât doi oameni și ne-am trezit fără beutură.
  Ce-i de făcut? Prekinul nostru, sub șantajul că a mâncat după neamurile noastre răposate a trebuit să coboare în prima haltă unde este ceva deschis să mai cumpere beutură și țigări. Zis și făcut. Omul coboară, fuge la magazin și îl vedem cum stă la coadă. Pe când ajunge el la rând vedem cu groază cum începe să se miște trenul. “Pfuai mă, fugi mă băiete mă!” Prekinul nostru ia repede berile (la pet că altceva nu era) și o ia la fugă după tren. Acuma el era rapid, fugea cam în pas cu trenul și ne ajunge. Din fugă aruncă o sticlă în tren, apoi cealaltă. “Haida mă, hai că o bere îi numa’ a ta, numa’ suie-te odată!” Acuma toți ne gândeam la o scena din James Bond când deodată JBANG! Îl vedem pe prekinul nostru pe jos, după un stâlp. Nu l-a văzut, era concentrat asupra trenului, nu l-am văzut, eram concentrați asupra lui. Îți dai seama că am rămas șocați. Îmi venea să râd și să mă sperii în același timp. Până la urmă m-am apucat să râd când l-am văzut că se ridică ținându-se cu o mână de nănău și cu cealaltă salutandu-ne resemnat. Cu cât ne îndepărtam mai tare, cu atât ne făcea mai vioi cu mâna și noi râdeam mai tare. A fost un revelion fain până la urmă pentru noi care am rămas cu berea, trist și friguros pentru prekinul nostru care a rămas în ceva haltă uitată de lume. Da’ măcar a avut ce fuma.
  Ne-am întâlnit a doua zi, seara la o bere. Omul era tare cătrănit pe noi și nu ne-a iertat niciodată. De ce? În timp ce noi îi făceam cu mâna din tren el săracul țipa și făcea semn să tragem semnalul de alarmă. Apăi cine l-a mai auzit? Cine s-a prins ce voia el de fapt?

  No, cam asta îi istorioara și aci îi motivul pentru care aș vrea o invitație. Să mă duc la prekinul ăsta al meu și să îi zic: “I-ută mă ce mi-o dat Groparu, acuma putem chefui calumea și bé bere legal și poate ț-o trece supărarea pentru treaba ceea. Numa’ să stai dracului în tren că jur că nu trag semnalul de alarmă după tine”.

 13. Dr. Corina Reply

  Sindromul de stres posttraumatic, manifestat prin depresie si anxietate se
  instaleaza ca raspuns la factori de stres extrem – mai exact, un sot disperat,
  un Paracelsus care zilnic prepara potiuni din drojdie fermentata in dorinta
  descoperirii lichidului pur. Tratamentul recomandat in caz de stres
  posttraumatic – suspenise orala Beck’s 2X3/zi, multa lume, voie buna …Beck’sperience.

 14. Bogdan Sorlea Reply

  tare vreu sa vad cum ma arunca femeia din tren cu tot cu bocanci si sosete, c-a zice ca am dus-o cu mine ca sa ma vada cum ma porcesc cu pretinii porcesti si ca ea se plictiseste

  tare-as vrea s-o vad cum zice “merg la mama” :))

  tare-as vrea sa vad cum ramane inzapezit trenu ala si iesim toti la lopata, ca doara n-om mai avea alcoale la un moment dat s-om da cu pofta sa ajungem la birtu’ lu’ Pery… un antrenament pentru cand i-om face lu’ Zolty din Bogata fundatia

  tare-as vrea sa vad scanteile ce le scoate trenu la atingerea liniilor de curent inghetate

  tare ne place http://www.youtube.com/watch?v=dih729_02oM

  sa fie intr-un ceas bun. Sarbautori fericiţi!

 15. anca Reply

  vreau o noapte dintre ani pe o plaja… prin gari si trenuri fara cort doar cu adina!!!

 16. Osirisa Reply

  Vreau pe tren, cu prietena mea pentru inca un revelion genial.In gara s-a mai intamplat sa fiu de revelion, dar pe un tren inca nu.Asa ca vreau anu’ asta.Pretty please.Te roaga 2 gagici faine.

 17. dragosmone Reply

  Vreau in tren! Da nu va fi plin trenu’ ca de obicei cu tigani de aia negrii ca taciunele si frumos mirositori ca punga de gunoi nedusa de 3 zile? Despre nasi am inteles ca vor da bilete la bere si vor primi spaga sub forma de alcool 5%. Cred ca de revelion, in trenul Beck’sperience se va apropia concetratia de betiv/metru patrat de cea intalnita la Tiganiadele de care ne tot povestesti cu drag.

 18. desperatu' Reply

  nu vreau sa’ti zic povestea vietii mele, cum ca vreau sa ajung in acel tren impreuna cu cea mai buna prietena a mea(mie imi place mai mult de ea decat de o simpla prietena) ooops am zis k nu’ti spun. end of story: vreau neaparat pe treeeeeeeeeeeeeen. P.S. sunt oltean, asa ca o sa inteleg dak nu imi dai invitatie dar totusi sper 😛

 19. Beni Condrea Reply

  Pentru ca Becks e cea mai buna bere din lume, poate chiar din Romania.
  Pentru ca dupa ce Ursus a tradat Clujul a ramas doar Becks caruia i te mai poti confesa.
  Pentru ca ar fi cel mai frumos cadou de sarbatori pe care cu ajutorul tau i l-as putea oferi iubitei mele.
  Pentru ca poti ;;)

 20. jimerino Reply

  vai, da’ cati oameni fara program de revelion. ce dreacu, ba, nu mai are lumea wii?

 21. julieta Reply

  inainte de toate,vreau sa salut cititorii acestui site,precum si pe administratorul acestuia.
  din intamplare am ajuns si eu pe acest site..l-am tot vazut pe bufnitoiul meu ca citea de zor si am zis sa intru si eu -bineinteles in lipsa lui,si nu pt ca am avem secrete,ci pt faptul ca eram doar curioasa si nu vroiam sa-i invadez pestera-si supriza : un site interesant..dar ce era mai interesant era faptul ca i-am recunoscut mesajul (unul din mesajele care vroiau sa mearga la beck’s-si asta dupa ce am citit toate mesajele,ca doar nu-i prost sa lase vreun indiciu-dar dupa 6 ani de relatie il gasesc si in gaura de sarpe, sau cel putin stiu ca e satul de revelioanele petrecute la munte intr-un apartament,sau in bucuresti intr-un apartament ).
  foarte frumos din partea ta (ma refer la tine..da ..da ..stii tu bine draga tatelu de groparel) sa fii asa de inimos…
  daca am ajuns sa castig ramane un mister..pt voi..pentru mine nu..va anunt dupa 1 decembrie sau poate inainte dupa ce iau vreo 4 beri la bord

 22. julieta Reply

  deci daca n-am castigat mai am o sansa..asa-i..caci am vazut ca suplimentati…si am vazut si pontul cu eticheta de la beck’s…da pacat ‘ ca eu beau doar timisoreana si din cand in cand mai alternez cu ursus..deci n-am nici o sansa.. ;;) sunt o lady ce pana mea(mai ales dupa ce ma matolesc bine- =)) ))
  bun si acum sa ajungem la ideea principala…de vreau eu sa ajung in trenu’ asta plin de berangii:
  1)poate trec pe beck;s ;;)
  2)as trece la etapa 3 de revelion petrecut in tren (e o poveste mai lunga
  (1):acum ceva timp stateam in camin..si cum nu aveam bani am hotarat sa petrecem revelionul in camin (4 persoane,respectiv 2 cupluri)..ca meniu principal : supa la plic (caci eu sunt vegetariana-sau cel putin eram) si friptura la tigaie pt restul
  dupa mai multa bautura loata la bord am hotarat sa mai adunam lume si pe la vreo 4 sa mergem cu personalul la munte sa schiem..zis si facut…am mai adunat una peroana plictisita si am plecat la drum.pana la destinatie eram deja praf…frumos revelion..am ramas cu un el si o ea care nu erau prieteni pe partia de copii…caci ei nu stiau sa schieze..iar eu ca mare curajoasa cu capul plin de aburi de acool m-am oferit sa-i invat ..au invatat.. le-am asezat bine claparii..si le-am dat drumul..pana la destinatie deja erau invatati si satui de experimente si de promisiuni a la udrea
  (2)tot la un revelion petrecut intr-un sictir(apartament cu 2 camere-am evoluat de data asta)..am hotarat pe la mijlocul noptii sa mergem la munte sa schiem…de data asta doar noi..drept dovada anjuraturilor pe care le-am primit din partea oamenilor pe care cu un an inainte ii invatasem sa schieze, m-am ales cu una bucata mana muscat de un pechinez care se afla in vizita pe acolo…cu mana cat o gogoasa am hoatarat sa merg..ca oricum eram asigurata ca e vaccinat…ca doar era de rasa potaia..si doi oricum nu prea avem unde sa ma duc sa fac vaccinul ..
  dupa ceva beutura mi-a trecut si durere si tot..ba chiar ci plictiseala pe care o am in special cand merg cu mirificul personal…partea mai naspa era cand cadeam cu schiurile caci mana nu o puteam tine decat stransa pe bat…cadeam cu tot cu bat..
  daca crezi ca merit da un semn si promit solemn ca voi bea o bere cu tine la cluj…caci o sa vin c-o zi inainte si vreau neaparat sa merg la motoare

 23. martafica Reply

  de ce vreau?nici eu nu stiu…poate ca-mi place sa traiesc la maxim…poate ca vreau sa apar la stirile de la ora 5…o sa-mi dau seama cand ajung acolo

 24. martafica Reply

  as merita macaar pt ca citindu-ti site am uiat de mancarea de pe foc…nu o sa mai mananc salata orientala..ci cartofi arsi

 25. martafica Reply

  sau macar o oala..daca nu castig macar sa-mi trimito oala la bucuresti..si vezi sa fie din aceea buna

 26. creizi Reply

  so, mi s.a mai intamplat intr.un an s ma prinda ora 00:00 din noul an intr.o masina la vreo 400 de km de casa, dar in tren inca nu… :p
  Deci asta e singura mea sansa…do something about it 😀

  Pretty pleeeassee >:d<

 27. Dumitru Rafael Reply

  Sa va spun motivele mele 1 2 3 si ma lansez…
  1. Pai am avut intentia sa merg si anul trecut cu trenul asta numit fericire dar din pacare nu m-a fericit nimeni.
  2.1 Pentru ca prietena tocmai mi-a spus ca m-a inselat…sunt terminat si nu mai vad luminita de la “capatul tunelui”, si asta acum la sfarsit de an iar cu acest tren numit Beck’s as putea accede spre o relatie mai buna…intr-un nou an 2011
  3. NU am nici un plan de revelion iar ideea de a petrece aceasta noapte intr-o nebunie totala in tren pe la Cluj suna al naibii de bine.
  4. Alt motiv ar fi ca sunt un mare fan CFR si de cele mai multe ori merg cu nasul asa ca mi-ati oferi sansa sa nu mai merg pe blat ci pe bune cu o invitatie :)))
  NU stiu daca am pus motivele in ordinea potrivita dar sper sa alegeti si voi cu cap.
  multumesc Rafael

 28. Ciupanezul Reply

  Daca stiam, amanam spectacolul de prin Focsani, de la mama vinurilor si trageam la halbere. 🙁 asta e. Distractie maxima castigatorilor.

 29. DanaM Reply

  Hey…eu am castigat o invitatie de 2 persoane la Beck’s in trenul de anul nou si nu pot merge , asa ca ofer un loc la cine doreste.Scrieti aici cei interesati si o sa ofer o adresa de mail pentru lamuriri suplimentatre!La multi ani tuturor!

Leave a Comment

Your email address will not be published.