Foaaaarte pe scurt: dacă ajung acasă de la muncă azi, şi nu îmi cioplesc prea tare degetele cu cuţitul încercând să sculptez bradul să intre în suportul ăla eftin, chinezesc (tot timpul se lasă cu vărsare de sânge; fincă Groparu e mai bun la vărsat cuvinte, nu la vărsat aşchii de brad), am să vă trag şi o urare-felicitaţiune de sărbători pe blog, ca în alţi ani. Şi dupa aia fac sport extrem de sărbători, fără social media, numai cu Gropărelul, poate mai învăţ nişte râgâituri noi.

Până atunci, să nu uităm să reamintim câştigătorilor Beck’sperience să nu care cumva să rateze distracţia, să se ducă la revelionul berii verzi şi să verse bere! În palatul gurii, of cors. Şi musai – DECI MUSAI! – să se gândească şi la Groparu’ când se dedau acestui proces. Groparu, care asară a făcut alt sport extrem: a primit dezlegare de la Gropăreasă să bage o bere, tot Beck’s, aproape întreagă! Pfuaaaay, bucuros am fost, că deja mi se acrise de la atâtea sucuri naturale cu între-pulpe de fruct.

Deci ne auzim mai pe sară, şi apoi la revedere. Nu turnaţi încă felicitările pe blog, că mă simt prost că nu voi avea vreme să vă răspund (sunt la muncă ŞI azi, că avem implementare într-o ţară din aia despre care sigur nu aţi auzit şi despre care nu pot scrie, că e sicret). Pusic!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. scorpio Reply

  Nu uit,nu uit..astept mai pe seara sa incep sa iti urez ceva..siiii 😉 sa fii cuminte,ca sa vina mosu si la tine,nu numai la Groparel :***** !

 2. morom3ttu Reply

  Gropare, tu nu cumva lucrezi la un plan secret de invadare a vreunei insule tropicale? Daca am ginito pe asta da un semn si la baiatu. Ma bag repejor. La nevoie mai aduc si niste calugari din aia inofensivi (vecini de peste Prut, non-non-alcoolici, slabuti si fara chef de cearta) sa ajute de “bunul curs” al evenimentelor. A….si dau si eu un Becks.:D

 3. pericle Reply

  sa uit… inainte de toate:
  sanatate, bucurii, bani… cat sa nu va lipseasca, sarmale, porcarii, tuici, vinuri, brad impodobit, cadouri pentru Groparel si Groparita in special, sa fiti iubiti cu totii si sa aveti un Craciun Fericit!

 4. Dan Andrei Reply

  Craciun fericit ! tuturor Gropareilor, Groparilor si Groparoilor din familia ta.

 5. constantin Reply

  Andrei a uitat pe Gropareasa(sauGroparita?) ta !!Asa ca eu zic : La multi ani !!tie si familiei !!inclusiv soacrei !!

 6. Scrawler Reply

  Craciun fericit fam Groparu 😀 si impliniri cat mai multe si cel mai important mai multe subiecte pe blog 😀 Sanatate!!!

 7. Zamfir Reply

  Cred că e prea târziu să spun să-ţi cadă bine berea. Mă tem că e deja, filtrată, pe apa Someşului. Deci, este timpul pentru … alta!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *