The Ultimate Beck’sperience – revelion in trenul fără naş

Dragii Groparelui,

Urmare a unui partneriat care mă onorează, berea favorită a Groparelui, în co-blogăreală cu Hădenescul şi TVDecescu, oferă cititorilor gropăreşti cinci MAI MULTE INVITATII (vezi update mai jos) a câte două persoane la cel mai tare revelion la care m-aş fi gândit io că se poate exista pe sfânta lume: trenul Beck’s cu plecare din Cluj în 2010, revenire tăt în Cluj, da’ în 2011! (confesiune: ui aşa mi-or făcut ochii când am citit brief-ul: $$!!!)

La bord, pentru că petrecere fără lăutari, chimvale, bănzi şi fanfare nu s-a mai auzit pe sfânta lume, veţi putea zbiera alături de meseriaşii de la Şuie Paparude, vrăjitorii de la Grimus (băieţii ăştia merită; deci merită), şi DJ-ii Gojira, Limun, Leo şi Marika. 11 vagoane, taică, pentru 2011! Că dacă puneau 2011 vagoane, falimenta toată Valea Prahovei, că sunt convins că şi Liiceanu s-ar fi înscris.

Ce trebuie să faceţi?

1. Să aveţi 18 ani – asta e, ziceţi mersi că nu suntem în State, unde trebuia să aveţi 21;
2. Să convingeţi Groparele, printr-un comentariu cât mai gropăresc la această postare, că VREŢI să urcaţi la bord (io m-aş fi tot dus; da’ nu au baby-sitter în tren, şi nu-mi pot închide familia într-o închisoare criogenică până pe 1 ianuarie 2011, că m-am interesat);
3. La comentariu să introduceţi o adresă de mail validă, nu invalidă – să vă poată contacta Beckşii pe 14 decembrie, nu de alta;
4. Să fiţi de gaşcă. Io oricum ştiu că cititorii mei sunt party people, că doară nu intraţi la mine pe blog pentru a citi despre tratamente cu argilă pentru tenul uscat.

Câştigătorii îi voi anunţa pe 14 decembrie, ora 13:00, deci faceţi bine şi comentaţi-mi până atunci. Puteţi participa din orice locaţie mondială, cu condiţia să fiţi la gară în Cluj pe 31 decembrie, că trenu’ ăsta pleacî la ora 22:30, şi nu mai opreşte să ia la ocazie sau să-i dea nenea ăla cu ciocanul în roate. Şi să aduceţi voie bună prin buzunare, că doară mereţi să daţi groapă la sticle de bere!

No… ne băgăm? Suntem beutori de bere, sau nu mai suntem?

PS: Nu pregătiţi mărunţi pentru naş, că ăsta nu e tren din ăla. Şi consumaţi cu moderaţie, dupa aia să nu mă scoateţi pe mine vinovat că te miri cu cine v-aţi combinat în noaptea de revelion!

PS2: Detalii despre party – pe pagina de Facebook a producătorului; detalii despre tren şi despre celelalte modalităţi prin care vă puteţi sui în el – pe site-ul berii verzi.

UPDATE: Io am sperat sa jmenăresc nişte invitaţii, să le vând la suprapreţ… da’ Beckşii zic că sunt minim 5, şi dacă cititorii mei sunt însetaţi, deci SUPLIMENTĂM. Dap!

CONCURSUL S-A INCHEIAT

87 lovituri, dă-i și tu!