România stă bine la autostrăzi. Informaţionale (P)

Anul ăsta, după cum probabil n-aţi uitat, cooperativa m-a trimis de două ori în Schengen ca să mai bag câte ceva în capul ăsta al meu, să duc România pe noi culmi de progres.

Şi de fiecare dată m-am dus niţel complexat şi fremătînd de pasiune, să le arăt eu Schengalăilor că nu suntem chiar pleava Europei (cel puţin, noi nu invadăm Crimei, da?). Şi, dacă trebuia să mai tac din gură când venea vorba despre români şi ce năzbâtii au mai făcut ei, când venea vorba despre tehnologie, deja Groparu îndrepta spatele, scânteia ochii ca farul de la Sulina şi decreta:
– Eu vin din Silicon Valley a estului. La noi există cel mai mare potenţial de creştere a industriei IT, avem personal foarte instruit, o generaţie întreagă de tineri dedicaţi care lucrează ca bezmeticii, şi mai ştiţi ceva?
– …?
– Infrastructura rulează. Cu viteza de download suntem pe locul trei în lume. Aici la voi, însă… să vă zic? Că mi se rupe inima.
– …
– Cum e, mă, posibil să nu am şi eu un 3G în ditamai restaurantul, în 2014? OK, înţeleg, e clădire veche. Dar la clădirile noi? Astea de birouri, prin care ne tot plimbăm? Păi e normal să nu bată semnalul cumsecade aici în spate, pe balcon? Şi mai este o măgărie.
– …
– DACĂ VREAU INTERNET CUMSECADE LA HOTEL, TREBUIE SĂ PLĂTESC 12 EURO PE ZI!!!!!!! Păi la noi în România, îţi dau ei ţie bani să le foloseşti internetul.
– …
– Pe bune. De-aia noi românii suntem culeanu, iar voi un occident decadent, vai şi-amar, noroc cu noi, ăştia, esticii. Şi cu internetul nostru estic.

Şi, că tot veni vorba de internet, Vodafone România a lansat Supernet™, un concept construit pentru a oferi proprietarilor români de smartphone-uri:
* viteză mai mare
* protecţie sporită pentru dispozitivele personale
* streaming video fără probleme
* securitate pentru companii.

Ce înseamnă Supernet? Supernet înseamnă patru chestii:
1.
UltraSpeed™: viteză mai mare de Internet pentru toţi utilizatorii Vodafone (de până la 43,2 Mbps pentru 3G, până la 300 Mbps la 4G).

2. XStream™: special pentru video, oferă o conexiune instantanee, mai stabilă, prin intermediul unui algoritm de optimizare exclusiv Vodafone.

3. MaxProtect™: securitate mai bună pentru orice terminal – smartphone, tableta, laptop sau PC – antivirus, anti-phishing, antimalware, gratuit pentru toti abonatii RED (pentru ceilalţi abonaţi este gratuit o perioadă de şase luni).

4. SecurityPro 2.0™: Securitate pentru companii, cu conexiunea de date protejată.

Toate beneficiile sunt gratuit pentru utilizatorii retelei Vodafone. Mai multe informaţii – aici.

7 lovituri, dă-i și tu!