Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 19 comments

 1. Cam Reply

  Acuma, sincer, m-am săturat eu de ţiganii şi românii pe care îi întâlnesc în străinătate şi care ne fac ţara de râs, darămite ei. (de cei din Braşov nu mai zic nimic). Până şi în Grecia, în Asprovalta, mi s-a întâmplat să ne zică un ghid şi un vânzător de gogoşi pe plajă că România pentru ei este egal cu ţigani infractori…Ce mai e de mirare că în Austria românii sunt consideraţi ţigani? Dacă ăştia sunt cei care ne reprezintă în mod vizibil pe stradă, ce e de făcut? Sigur, este un gest extremist, dar sunt convins că persoanei respective i s-a acrit de cetăţenii români “oneşti”.

 2. eugenie Reply

  Noi suntem alfa si omega,stramosii civilizatiei sumeriene,tatal Alfei si Omegai…Diferenta dintre articolul tau si linkul tau e ca respectivul tip vorbeste despre ce se intampla in tara lui,iar noi vorbim de ceea ce se intampla in alta tara.

 3. alexnicolae Reply

  oioi, sa vezi peste 50 de ani cand vor fi 200 milioane de imigranti in Europa din Asia si Africa, o sa vezi atunci miscari xenofobe; partea faina e cand mergi in Austria si aia vorbesc despre noi, apoi mergi in Germania si aia vorbesc despre austrieci, mergi spre Asia si aia nici nu stiu de Austria sau Romania; cantitati neglijabile si in plus seama toti europenii intre ei de nici nu poti sa ii deosebesti unu de altu;

  cam cum zicem noi despre asiatici ca toti is la fel: zi acum repede care e diferenta intre un indonezian (246mil) si un thailandez(66mil) ?

  cat e de relevanta diferenta intre un austriac (8mil) si un roman (18 mil)

 4. Xborne Reply

  Mmmm austriecii nu sunt poporul ala arogant care nu ii inghit deloc pe nemti si ii considera niste tarani needucati?
  Nu tot austriecii sunt aia care uita sa spuna ca Hitler a fost austriac dar nu au nici o jena sa il confiste pe Mozart si sa il faca simbol national chiar daca s-a nascut in Salzburg atunci cand orasul nu avea nici o treaba cu Austria si chiar daca Mozart insusi declara ca se simte atras de latura germana data de tatal sau?

 5. Zym3r Reply

  asa si? ce e gresit in asta?! parerea mea e ca 90% din romani sunt niste jegosi si tepari.

 6. schmoo Reply

  Bine, bine, si unde sugereaza domnu’ austriac sa se duca romanii si tiganii din Austria? Daca are mareata idee sa-i returneze Romaniei, atunci chiar avem o problema! 👿

 7. ed Reply

  Pai Nae,doar OMV?Au ceva banci si firme de leasing ce nu au vazut in toata activitatea lor profituri cat au facut la noi…..

 8. Florescul Reply

  Repede aduceti camasa de forta! S-a reancarnat Hitler! Pe asta nu mai trebuie sa-l lasam sa ucida in razboi atatia oameni.

 9. Marian S Reply

  Mă!
  Când mai întâlniţi de-ăştia să le ziceţi calm: nu sunt român emigrat în Austria / Germania / etc., sunt cetăţean european cu drepturi, care şi-a schimbat liber reşedinţa. 🙄
  Ca să le iasă pe nas ideile despre “political corectness“ pe care le-a adus încoace tot vântul ce bătea dinspre vest. Sau acum nu mai e valabil ce ziceau odată??? :mrgreen:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *