Revelion 2009-2010

Dap.

Niciodata să nu fiţi gazdă la revelion, io numa’ atâta vă zic.

La mine, la ţară, am stat de la ora 15 până la ora 23 ca să dezmorţesc pereţii, şi am tot băgat brad în sobe ca descreieratu’ ore în şir, că nu am vrut să intru în rezerva de fag a lu’ bătrânu’, că el ţine la lemnele alea mai mult ca la mine (ăia care mă ştiţi ştiu că nu vă miraţi de asta). Am cărat din Cluj boxe 5+1, calculator cu muzică de top 2009 radio zu, să să bâţâie lumea. Am pus la bătaie un bidon interminabil de murături şi vro trei kile de pălincă d-aia de îţi vine să urli de fericire – mere, prună şi tot felu’, de l-am impresionat pe Şendroiu, sper că şi pe familia lui, săr’na, doamnă! Că ne-or vizitat în ultima zi.

Am făcut tot felul de mâncăruri: ceaune cu mămăligă, ceaune cu fasole; grătare; tochituri. Noi nu glumim când e vorba de papa! Şi nici de beutură. Că aşa s-o calculat totul, că-n afară de ceva apă minerală (buek!), vro 5 beri, tri sticle de vin şi nişte papa, ne-or ajuns toate la fix.

Partea bună a revelionului: atâta o fost de înghesuială, că nimeni nu o putut face sex! Ha! Deci nu mai poate nimeni zice că anul ăsta o început cu footay, deci an de criză pe toate planurile.

La miezul noaptei, il sun pe sârbu’, şi zbier în telefon, bucuros că am prins linie liberă la 12 noaptea: “Bă, zic, Srecina Nova Godina, LMA, sănătate, puţe sculate!” “Da’ cine-i la telefon?” întreabă o voce blondă. “Io! Groparu!!!” “Ce Groparu?” “Groparu vostru!” zbier eu, nedumerit. Şi vocea blondă îmi închide telefonul în nară! Am aflat ulterior că sârbul îşi schimbase unul din numerele de telefon, şi eu sunasem pe ceva tanti străină, şi îi stricasem revelionul, că nu e de colo să auzi că unu’ Groparu’ îţi urează mulţi ani sănătoşi, în tradiţionala limbă sârbo-română!

Trebuie să închei cu nişte vorbe de duh ale Greuceanului, legate de sex:

– “decât 8 minute de sex lălăit, mai bine 2 minute pasionale!”
– “io am renunţat să mai cronometrez pe ceas câte minute de sexuleţ prestez; şi acuma am ajuns să mă laud cu numărul de mişcări!”

No. Deci o fost fain! Voi cum v-aţi petrecut?

36 lovituri, dă-i și tu!