Prima difuzare a filmului Usturoi: o seară perfectă

Nu v-ați pierdut mințile după cât v-am bătut la cap cu Usturoiul, da?

echipa
Cea mai nebună echipă. Pe bune

Am primit vreo 100 de tag-uri pe Facebook aseară. Încă vreo 100 azi. Urmează să-mi petrec week-end-ul răspunzînd la mesaje.

Nu am apucat să fac un slideshow cu poze de la making of înainte de începerea filmului, așa cum îmi propusesem, nu am apucat să stau de vorbă cu fiecare invitat, prieten, spectator în parte, așa cum mi-aș fi dorit, nu am apucat să țin locuri pentru toată lumea care a jucat în film (rușinică, Gropare!), nu am publicat nimic pe FB și Twitter din contul filmului la difuzare, nu am menționat sponsorii (Complexul Hotelier Severus din Zălau, Tiparo, Polus, PepsiCo, Ursus, TNT, Primăria Cluj, nu am asigurat locuri pentru presă, ce mai! Imi mai pot imputa un miliard de lucruri, nu si că filmul nu a fost un succes.

Și a fost bine. Ca un plasture pe rană.
Luciano

Se pare că am stabilit un record de audiență la Casa TIFF.

poza
Foto document: în stânga jos, mama gropărească

Pentru un film făcut pe genunchi, eu zic că nu e foarte rău. Nu știu cât mai poate ajuta, dar dacă doriți să-l (re)vedeți, scrieți-le la TIFF să ne mai difuzeze o tură, într-un cinematograf cumsecade, poate reușim! Daca nu, așteptați până la Comedy Cluj. Sau până la lansarea în cinematografe, care sperăm să aibă loc anul ăsta. Deocamdată, nu ne putem permite să-l punem la pay-per-view pe Internet, încă învăț cu ce se mănâncă industria asta și știu că e destul de nociv pentru film să facem asta. Și cam prea multe destine atârnă de succesul lui ca să o dau în bară!

Pentru cei care ați deschis mai târziu calculatoarele: Filmul Usturoi – dați și voi un Like pe FaceBook, un follow pe Twitter, iar pentru donații folosiți cu încredere PayPal și conturile
RON – RO91BTRLRONCRT00K2458901
EUR – RO49BTRLEURCRT00K2458902.
Banii nu intră în buzunarul meu sau al lui Lucian Alexandrescu, regizorul, ci pentru a ne trimite filmul la festivaluri (din ianuarie am cheltuit cam 200 EUR/lună în scopul ăsta) și a ne plăti actorii – unii dintre ei chiar depind de mărunțișul pe care-l putem noi da.

MULȚUMIM fierbinte tuturor celor care ne-au fost alături! Ne cerem iertare cu plecăciune celor care nu au mai avut loc să intre la proiecție – nu am avut absolut nici un fel de control asupra locației alese, și pe noi ne-a frustrat faptul că nu au fost locuri suficiente. Sincer? Nu ne așteptam să fie așa de multă lume. Încercăm să ne revanșăm turele viitoare!

Mulțumesc, Flavia, din suflet. Știe ea care Flavia:)

Hai să ne revedem cu bine! Și să miroasă a cârnați, să moară toți vampirii! Vă pupă și vă iubește Radu “Groparu”, scenarist, producător și pizza delivery boy la filmul Usturoi.

Eu, nu altu'
PS: Tura viitoare când mai pun un tricou strâns pe mine, o să am grijă să mai dau jos din burtă, că am un buric cât un palaneț.

19 lovituri, dă-i și tu!