Pleacă, mă, odată!

– Du-te, mă!
– Nu mă duc.
– Hai! Valea!
– Tu muiere, nu mă duc, şi pace! Nu mai insista!
– Ce să nu mai insist, pleci şi gata!
– Am zis că nu mă duc! Am zis, am zis!
– Da’ de când contează ce zici tu în casa asta?
– Cum adică de când!
– Hai! Spală putina, eliberează gazonu’, întinde-o, şterge-o, tai-o, rupe-o, deplasează-te, cărăbăneşte-te, plimbă ursul, hai, Thailanda!
– Ha? Hai ce?
– … topeşte-te, dispari, tunde-o, uşcheşte-te, eject, roiu’, la revedere!
– Tu muiere… eşti sigură? Ăsta e ultimul tău cuvânt!
– Ca stânca!
– Tu, deci chiar ca stânca?
– Exact ca stânca.
– Neclintită?
– Neclintită.
– Tu… apăi io mă duc. O uşchesc. Spăl putina. Eliberez gazonu!
– Io ce-ţi tot zic…!
– Na bun atunci. Rămâneţi cu binie, Doamne-ajută!

La insistenţele nievestei, care iată ce meseriaşă este ea (kie tzuc, muiere!), am cedat nervos şi am acceptat să plec şi anul ăsta în Deltă prin zona Sulina, la pescuit, cu aceeaşi gaşcă imuabilă ca destinul; în Deltă, acolo unde nu există durere, întristare sau 3G, numai ţânţari. Aşa că ne recitim… hăpt pe luni, prin 5 septembrie. Fiţi cuminţi până vin înapoi, faceţi sexuleţ cât mai des cu alţi oameni decât cu voi înşivă şi pregătiţi-vă, că Groparu revine, că nici vinul pe care-l luăm cu noi în Deltă nu ţine veşnic.

PS: Şi da, dacă vă întrebaţi “cum, te lasă nievasta să pleci la pescuit şi ea rămâne acasă cu prunc de 11 luni să aibe grijă singură de el o săptămână şi ceva????”, ei bine aflaţi că da, bă, mă lasă, bă. Din două motive: pentru că este ea mega ueber meseriaşă şi pentru că eu, unul, deci eu prea mult am lins, măi oameni buni, ca să nu se arate dreptatea şi Dumnezeu drăguţul să nu mă răsplătească aşa cum ştie el mai bine!

Hai, vă ţuc, nu uitaţi partea cu sexuleţul, faceţi şi pentru noi, că noi acolo, aracan de noi, ca pescarii: cu carasu’ singur.

Update: huo, bă perverşilor, că io aveam în minte o imagine de mamă pisică ce-şi drăgăleşte puiul, voi la ce chestii kinky vă gândeaţi, Dumnezeule?!?!

39 lovituri, dă-i și tu!