– Du-te, mă!
– Nu mă duc.
– Hai! Valea!
– Tu muiere, nu mă duc, şi pace! Nu mai insista!
– Ce să nu mai insist, pleci şi gata!
– Am zis că nu mă duc! Am zis, am zis!
– Da’ de când contează ce zici tu în casa asta?
– Cum adică de când!
– Hai! Spală putina, eliberează gazonu’, întinde-o, şterge-o, tai-o, rupe-o, deplasează-te, cărăbăneşte-te, plimbă ursul, hai, Thailanda!
– Ha? Hai ce?
– … topeşte-te, dispari, tunde-o, uşcheşte-te, eject, roiu’, la revedere!
– Tu muiere… eşti sigură? Ăsta e ultimul tău cuvânt!
– Ca stânca!
– Tu, deci chiar ca stânca?
– Exact ca stânca.
– Neclintită?
– Neclintită.
– Tu… apăi io mă duc. O uşchesc. Spăl putina. Eliberez gazonu!
– Io ce-ţi tot zic…!
– Na bun atunci. Rămâneţi cu binie, Doamne-ajută!

La insistenţele nievestei, care iată ce meseriaşă este ea (kie tzuc, muiere!), am cedat nervos şi am acceptat să plec şi anul ăsta în Deltă prin zona Sulina, la pescuit, cu aceeaşi gaşcă imuabilă ca destinul; în Deltă, acolo unde nu există durere, întristare sau 3G, numai ţânţari. Aşa că ne recitim… hăpt pe luni, prin 5 septembrie. Fiţi cuminţi până vin înapoi, faceţi sexuleţ cât mai des cu alţi oameni decât cu voi înşivă şi pregătiţi-vă, că Groparu revine, că nici vinul pe care-l luăm cu noi în Deltă nu ţine veşnic.

PS: Şi da, dacă vă întrebaţi “cum, te lasă nievasta să pleci la pescuit şi ea rămâne acasă cu prunc de 11 luni să aibe grijă singură de el o săptămână şi ceva????”, ei bine aflaţi că da, bă, mă lasă, bă. Din două motive: pentru că este ea mega ueber meseriaşă şi pentru că eu, unul, deci eu prea mult am lins, măi oameni buni, ca să nu se arate dreptatea şi Dumnezeu drăguţul să nu mă răsplătească aşa cum ştie el mai bine!

Hai, vă ţuc, nu uitaţi partea cu sexuleţul, faceţi şi pentru noi, că noi acolo, aracan de noi, ca pescarii: cu carasu’ singur.

Update: huo, bă perverşilor, că io aveam în minte o imagine de mamă pisică ce-şi drăgăleşte puiul, voi la ce chestii kinky vă gândeaţi, Dumnezeule?!?!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 39 comments

 1. konskriptor Reply

  Ce ziceai de lenjeria roz si de ultimul cuvant in casa?! Deci ma-ntelegi, cacu-m-as pe lansetele/betele tale. Fir intins !

 2. ion ion-romanul care nu face politica Reply

  Prea te lauzi.Zeii s-ar putea simti invidiosi si sa iti lase zilele de pescuit doar cu soamne… 😈

 3. MadMike Reply

  Hai sa vedem daca esti asa “pescar”. Sa faci si pentru noi o poza cu pestele prins asa cum ai facut cu “Porcu'” stii tu. 🙂

 4. Cristi Reply

  “Cacat in traista.” 😉

  Si ce-ai lins domnule daca nu suntem prea indiscreti? 😈

 5. Ion a lu' Ion Reply

  Muiere de aur bre, asta ai in casa!! Clar ca ai lins! 🙂

 6. roman verde Reply

  aicişa, la molova, noi avem o vorbî când plecam la pesti: sa ai parti di muiere întelegatoari şi ma cac pe sculili tali! (adicî fir intins)

 7. omu' muncii Reply

  deci sa ma cac pi betili talii si in straita ta aia norocoasa la care o sa traga pestoaicele ca mare norocos mai esti. aaaaa, era sa uit………..ce ai lins?daca nu suntem indiscreti ❗

 8. Nae Reply

  Nu mai e valabila nici “Cacat in traista”, nici “Fir intins”. A aparut o urare noua: “Sa ti-o traga la fund”. E vorba despre pluta, evident.

 9. Escu Reply

  tot n-ai invatat nimic.. cica e mega meseriasa. pfff . Te lasa ca sa poata sa-ti scoata ochii dupa aia mai Gropare. Te las corijent!

 10. scorpio Reply

  Sanchi…iti era un dor nebun de sex cu tzantzatoaicele din delta,ce nu stim noi relatia ta cu ele???? 😆 😆 😆

 11. Nicu Reply

  Cata sacrificiu! Cata supunere fata de sotie!
  Nu pot decat sa incerc si eu aceasta atitudine familiala. Pana atunci “Sa ti-o traga la fund”. Evident este vb de pluta.

 12. mihai Reply

  da` acasa la voi, in lacurile alea sarate de la Ocna Sighiului, nu-ti ajunge sa pescuiesti?

  azi, pe la 12-1-2 ajunsesem sa cred ca daca tot ai plecat in Delta, ti-ai scos blog-ul din priza. in loc de Furia Rosie-mi aparea un mesaj de eroare cum ca n-a auzit de Groparu 😉

 13. Be Reply

  Az egyszerű tévénéző pedig, akinek már kenyérre, tejre is alig van pénze, ül a tévé előtt, nézi az álomesküvőt, megkeseredik szájában a tejes puliszka, s ha ismeri a nagy román költő, Eminescu versét, dühöngve idézheti is, hiszen követendő példa lehetne ma is: “törjétek össze végre a jogfosztotta rendet, / mely mindent kétfelé oszt, itt gazdag, ott szegény…”

 14. valeria Reply

  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *