Se întâlnesc nişte ţânţari la o cumetrie ţânţărească, ce mai faci, bă, de când nu ne-am mai văzut, ui la tine ce te-ai îngrăşat, coa’…! Erau pe canalul ăsta:

Întreabă unul:

– Bă, ce mai faceţi? Pe unde mai umblaţi, ce şi mai ales unde beţi?
– Bă, zice primul, io am prins de curând o gaşcă de turişti nemţi, albi şi blonzi ca nişte ruşi, i-am nenorocit, mă, ăştia mai stau până luni, până atunci varză îi fac! Uite, mi-am schimbat cureaua, nu mă mai cuprind pantalonii, am început să merg la fitness… viaţă faină!
– E bine, e OK. Tu? îl întreabă pe-al doilea.
– E! Pe mine mă ştiţi, io stau prin port şi tot ce descalecă de pe şalupe trece mai întâi pe la mine prin trompă, nu contează că-i moldovean, bănăţean, străin… tânăr-bătrân… ce mai, chiseliţă! Beau din toţi, fără deosebire, beau puţin câte puţin, până mi se apleacă.
– Drăguţ, deci tot cu turiştii ne scoatem, aia-i clar. Tu? îl întreabă ambii pe primul.
– Băăăă…! Io am găsit o chestie mult mai tare ca tot ce am degustat până acum.
– Cum, bă! Mai tare ca sângele de om?
– E! Sângele de om e nimic, mă, zero barat. Mie nu-mi mai trebuie sânge, io am trecut pe etnobotanice, e bestial.
– Etnobotanice? Ce Satana…?
– Da, băăă, etnobotanice! Îi mai ţineţi minte pe pescarii ia care vin în fiecare an la pescuială? Ăia, doi sibieni, doi medieşeni şi un blogger clujean? Bă, îţi dau ăia, mă, nişte senzaţii… au la ei Autan, Off, oţet, Killtox, Aroxol, au spirale şi lumânări aromate din alea de le dai foc ca să scapi de ţînţari… unsori şi creme şi prostii… toate ca să scape de noi… şi noi ne drogăm cu ele, mă, că nu ne omoară, şi nu ne vor omorî veci… şi sunt gratis, mă! Gratis, şi ei se dau ca disperaţii cu ele, şi tot speră că noi nu mai venim, mă, şi tot degeaba, şi ne drogăm ca-n Amsterdam… şi a doua zi o luăm de la capăt, mă, ca-n Amsterdam… şi e gratis… nu ca-n Amsterdam…

Da, mă, am revenit, nu m-au asasinat ţânţarii prea tare, dar nici bine nu mi-a mers! Dar a fost fain. Fain-fain! Foarte fain, aşa după cum vom vedea în episoadele ce urmează.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 19 comments

 1. Belle d”Imagination Reply

  Welcome back, în cel mai tradiţional mod românesc, cu pâne, sare, slană şi ţuiculiţă.

  Amu io ţ-am zis domnietale să ai la îndemână neşte oloi din cela esenţial de mentă că nu-i nimic mai sfânt! Da” domnieta batman, batman!

 2. Escu Reply

  Bre, bine ai revenit. Sper sa nu te puna nevasta la treburi prea grele de acum in colo, ca tot ti-ai facut de cap!

 3. zmenta Reply

  Niebunuleeeeee sigur te-ai distrat la maxim ! pfui, la anul si eu vreau sa ajung in Delta, zici ceva locatii mistoux ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *