Paoza! paoza

Deci mai copii, io v-am fost ca o mama, asta se stie.

Deci de ceva vreme calitatea postarilor mele tot scade, si asta nu inseamna decat un singur lucru: surmenare de la prea mult stat.

Aşa că plec azi in concediu, cu ăsta micu de respiră greu, de i se zice Sârbu. Deci merem in Muntenegru, si io tot sper sa vedem si Voivodina si Serbia si Boznia, da’ si Croatia, da’ Mile nu stie inca decat numa de Croatia ca vreau io sa o vad.

Asa ca la ceasu la care voi cetiti cuvintele astea io ma voi plamba cu Mile braţ la braţ pe plajă îmbrăcaţi numai în şlapi, el mă va da cu ulei de plajă pe spate si eu ii voi canta romanţe nopţile pe la terase, deşi cânt fals. Şi vom bea multe beri, adică vom face berocid.

Si ne vom uita la salvamari si le vom da note maxime alora mai sexosi.

Şi vom face plimbări cu barca supt clar de lună, şi vom sta unul cu capul pe umărul celuilalt, cu schimbul. Şi vom face duş împreună, şi nu ne vom apleca dupa săpun.

Şi voi invăţa cuvinte esenţiale în sârbă şi muntenegrească, gen bere, sete mare, şi eu sunt român, dar nu am venit aici ca să fur. Si daca trebe vom anexa şi Kosovo la patria sa mumă bună.

Şi bă Mile, mai ţii minte ciuperca aia de care ţ-am zis că mi-o apărut? Mă, cică nu se ia.

Pa, deci ne revedem in doua saptamani. Concediu frumos, Gropare! Mersiiiiiiiiii…!!!!!

PS: Toate astea se vor intampla daca ma va lasa sa le fac Blondie Mileshanskaia, of cors, ca asa e ei, Mileshanii, cuplu de hetero. Si le multumesc si pe aceasta cale si creditorilor mei, care m-au amanat cu datoriile, recte cardul meu de credit, precum şi Tzo, manca-l-ar norocu’. Si intre timp ia vedeti ce concurs ruleaza pe ebucataria! Ca trebe, si daca trebe, e musai.

14 lovituri, dă-i și tu!