Fuarte pe scurt:

In drum spre Timisoara, masina cu care mergeam la ocazie o facut accident; am mers la Politie si soferul o plecat cu bagaju din fata Politiei, lasandu-ma vaduv de bagajul meu, care era al meu; am loat un taxi din Aiud dupa ce Politia o ridicat din umeri (la ma-ta, mah!) si l-am prins pe sofer, din fericire pt mine.

Iar acum Budva, frumosul oras unde am adastat, se confrunta cu ditamai (da’ DITAMAI!) incendiile, ca azi am tot facut poze si am filmat numa flacari. Mai ales ca flacarile or si ajuns EXACT in locul unde facusem noi snorkeling cu vreo ora in urma.

Ba, ala care m-ai blestemat! Pune pe delay blestemu, pana ajung in Cluj, unde pot prinde blestemu in ambuscada, ca la Posada. Mai ales ca is cu vreo 400 de coco mai lefter, ca intarzie un client sa imi vireze banii, si deja am cerut de la firma sa imi vireze mai rpd o parte din salariu, ca deja e jale. Da’ JALE!!!

Si sincer nu stiu cu ce bani voi merge la nuntile pe care le am in Septembrie, doua la numar. Si nush cum sa fac sa sa ma mut acilea, ca iara mi-i tarsha ca traiesc in cea mai manelista tara din Eurupa asta mare si unita, si batrana. Da’ batrana!!!!

Update: NU, NU am revenit din concediu, si daca am sa revin inainte de a-mi fi cheltuit si ultimul sfantz EU am sa-mi rup picioarele cu bratele-mi vanjoase si am sa mi le bag – nici nu mai scriu, ca v-ati prins. Deci ma concediez in continuare, cu orice pretz, pana la victoria finala, pana cand nu vor mai fi pietre de care sa se sparga valurile, oare cate-au sa le sparga vanturile, berile?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. Radu Reply

  Da poze, poze, poze cu incendiile aveti?
  Al naibii belestem cum te-a prins el pe tine chiar cand ai plecat in concediu…

 2. Kissu Reply

  Celor trei de dinaintea mea (vezi mai sus): Groparu NU s-a intors inca din concediu. E chiar asa de greu de priceput?! (“Din concediu” = “In timpul concediului” :p)

 3. nebuloasa Reply

  Gata Gropare, am descantat io blestemu’ ala cu un canticel de-l stiu de la tiganii mei 😉 Conced placut, ca tot ce incepe prost se termina bine de tot

 4. dragul nostru gropar Reply

  Gropare, batrana,da batrana-i tara romaneasca. si vrei sa pleci….esti sigur? Pot sa pun un pariu cu tine pe 10 lazi de bere (moneda nationala de schimb) ca daca pleci vreodata din tara te intorci in maxim 2 luni si urmatoarele 100 de bloguri vor fi injurandu-i pe straini?? Asculta de la cineva care ii plecat : E ca si cu batranii de la tara- degeaba le faci buda in casa ca ei tot in curte se caca. Asa e si romanu….si spune-mi tu daca te caci mai cu pofta pe alta buda decat pe a ta??

 5. CornelB Reply

  Salut, am ajuns la blogul tau cautand info despre vacante. Am vazut lucruri interesante, pe care as vrea sa le mentionez pe site-ul meu, dedicat in intregime acestui subiect, http://www.AmFostAcolo.ro. In acest moment implementez o sectiune cu numele [provizoriu] “Blog Vacante” in care sa listez bloguri care mi-au atras mie atentia pe acest subiect. Daca consideri util ca blogul tau sa apara acolo, te rog contacteaza-ma pe adresa de mail cornel [@] amfostacolo.ro.

  ps: site-ul, ca si turcul, astaaaa… pistolul… ba nu, proprietarul sunt amandoi, si ei, timisoreni

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *