Noi suntem români, mâncăm orice

Wednesday, 27 September 2017, 8:17 | Categoria : citesti si te crucesti
Taguri : , , ,

Grecia.

Concediu.

Faună diversă atât pe plajă (ruși, englezi, ruși, nemți, ruși și români) cât și în apă (pești, ruși, pescuți, ruși, arici de mare, ruși).

La un moment dat, pe apă apare un mic cadavru: un calamar răposase și plutea în voia lui Neptun unde-l ducea curentul. Practic, îl trăgea curentul.

Plutind, ajunge până la o turistă care se bălăcea în voie; care, la atingerea defunctei cefalopodei, a scos din trahee un țipăt atâta de înfricoșător, că s-au spart niște pahare de cristal de Mediaș pe yacht-urile milionarilor ruși din larg; și turista a și fugit repede din apă, posibil direct în hotel și de acolo direct la aeroport și de acolo direct acasă, de unde n-a mai ieșit niciodată la plajă.

Un românache de-al nostru, observând cu ochi atenți întregul eveniment, a sărit repede la locul dramei, a pus gheara pe furiș pe arătarea cu tentacule și a mirosit-o îndelung; apoi, descoperind că încă nu se instalase rigor mortis și nici vreun miros specific de morgă marină, a luat-o cu sine până la șezlong și a băgat-o în sacoșa de plajă, printre crema de soare, ziarul Click! și chiloțeii de schimb ai iubitei sale.

Și, în seara aceea, cuplul de români a mâncat fructe de mare proaspete.

6 lovituri pentru “Noi suntem români, mâncăm orice”

 1. 17

  Sa-ti fie de bine 🙂

 2. 2Groparu Nemernic

  @ 7: It wasn’t me 😀

 3. 3Nemultumitu'

  Dar daca omul avea vreo dugheana pe la Eforie ?

 4. 4Ela

  Nimic nu se pierde, totul se transforma!

 5. 5mac gregor

  l-a dus acasa sa-i faca respiratie gura la gura.

 6. 6Bubu

  Deci asa miroseau chilotii in punga ca au iesit si calamarii din apa. :D.

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)