– Ai grijă pe drum, că e seară! Și o trecut tractorul și o făcut șanțuri cu roțile și e noroi.
– Mamă! Am trei ficiori, cel mai mare are 28 de ani și e-nsurat și are doi prunci. Le-am făcut la tustrei casă în sat, casă mare, cu prispă; și i-am învățat meserie pe fiecare, fiecare e dogar, tâmplar, dulgher. Tustrei sunt voinici și harnici și vânjoși. Ăla micu e-n Grecia, lucrează de rupe și are mașină nouă. Germană. Nou-nouță! Ceilalți construiesc case și le merge bine. Și, mamă, io am 56 de ani! i-o zis uncheșul Mircea, ceva văr cu tata.
– Bine! Ai grijă la șanțuri, c-o trecut tractorul și sunt bălți și e noroi.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. remus Reply

  deci azi noapte la 2 cand am terminat cu cisco (tot praf or ramas) nu aveai update pe site. amu ai. dar tot degeaba, ca nu ai zis nimic. =)))))) (ce hater is )

 2. Nemultumitu' Reply

  Cred că e cea mai mişto postare & poză pe care am citit-o pe blogul tău. Ever ! Şi eu sar în sus când mama îmi mai zice “îmbracă-te bine că e frig afară”. Dar îi zic lu’ fi-miu (31 de ani !!!) “vezi cum mergi, că e plin de nebuni pe şosele” şi tac din gură când nevasta îi dă telefon şi-l întreabă “tu ai mâncat ceva dimineaţă ?”

 3. Atti Reply

  @remus: până nu punem mâna să facem noi, veci nu o să aibă Groparu ceva nou.

  @Groparu: așa pe offtopic, faci și anul acesta crowdfunding pentru lemne către Z? Cică winter is coming.

 4. Ada Reply

  Bunica mea (81) ii viziteaza pe ai mei in fiecre duminica pt pranz, si le gateste din “Practic in bucatarie” ceva nou in fiecare joi, si inca ii spune lui tata (59) – “Dragul mamii”

 5. remus Reply

  @Atti, eu i-am tot zis la groparu’ sa ne lasa sa punem si noi poze pe aici,sa ii dam idei si alea alea, dar poate nu cunoaste un programator care sa il ajute.

 6. Groparu Nemernic Reply

  @ Atti, remus: Designerul e ocupat saptamana asta (concerte and stuff) dar saptamana viitoare am în plan o bere cu el.
  @ Ada: Awwwww… ;))))) Să trăiască buni!

 7. Nemultumitu' Reply

  Nu, nu ! Că o să mă înjure al’ mic. Astea or să-ţi vină în cap odată cu vârstă, şi a ta şi a lui. În mod natural ! Şi nu, nu contează că juniorul e inginer, strungar, cosmonaut sau chirurg plastician (ca al meu), cicăleala-i cicăleala. Sănătoşi să fim, şi ei, şi noi, şi mamele noastre !

 8. Andrei Reply

  Din momentul in care devii parinte, esti parinte pana inchizi ochii pentru ultima oara.
  Nu conteaza daca pruncul are 2-4-20-50 sau 80 de ani, tot pruncul tau ramane si tot ii porti grija si-i doresti binele.
  Asta i-am spus nevestei cand era insarcinata si ea-mi zicea ca la 18 ani o sa zboare piticul din cuib si ea isi termina datoria.
  4 ani mai tarziu, il pandeste pe camerele de la gradinita si ma intreaba de 5 ori pe zi daca l-am imbracat gros si daca are fes la el ca bate vantul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *