Multumesc pentru gandurile bune ale celor de la Electric Castle!

La ceasul la care vă aștern aceste slove pe interneți, la Cluj plouă necontenit de vreo 20 de ore. Fiind în Ardeal, ploaia ar vrea să se oprească, da’ nu se grăbește.

Mai devreme, în timpul zilei, nu mai pridideam dînd sfaturi turiștilor din Polus care căutau, disperați, cizme de cauciuc la Decathlon, pentru ca plouă la Bonțâda? Ploo, ploo.

Mno; și amu,
– după ce or intrat cu ciubotele (dacă au) prin smiorcăitura de la Electric, că acolo nu va mai crește nimica verde nici dacă borbandezi cu clorofila, și
– după ce i-o plouat că sunt sigur că nici chiloțeii de pe ei nu mai sunt uscați, și
– după ce șiroiesc pe ei șuvoaie de torenți, și
– după ce li s-or făcut buricele degetelor mai zbârcite ca după o zi la piscină, și
– după ce n-or putut fuma nimic, decât cu mare eforturi, și
– după ce singurul loc uscat pe care vor pune mâna va fi gurițele lor, dimineață, de la bere,

țin să le mulțumesc tuturor participanților la acest festival pentru că, în adâncul inimii lor, se îmbărbătează cu gândul că

ce-i dacă la Electric e mega smiorcăială, că până și chiloțeii mi-s uzi, că șiroiesc pe mine șuvoaie, că buricele degetelor mi-s mai zbârcite ca după o zi la piscină, că nu am putut fuma nimic și că singurul loc uscat va fi dimineață, la mine în gură! Ce contează este că Groparu nu va mai fi nevoit să care de nebun găleți de apă ca să-și ude roșiile și ceapa, asta contează, băi, cu adevărat.

Vă mulțumesc pentru gândurile frumoase, vă pup!

 

:)) #electriccastle

Posted by Alex Ursa on Thursday, June 25, 2015

8 lovituri, dă-i și tu!