Dacă nu ai neamuri în spațiul Schengen, iartă-mă că-ți spun asta, dar nu prea ești român. Serios.

Eu am o soră – singura, dar cea mai bună – măritată cu un neamț german; și am și doi nepoți nemți germani, care vorbesc o romgermană foarte interesantă (zalut, Hrrrropahrrru! îmi zic. Tsche fatsch? Vaci pine?)

Nievasta are, firește, un frate – singurul, dar cel mai bun – prin Italia. Ca tot românul, muncește din greu, construcții, amenajări interioare. (Cieeao, Gropariano! îmi zice. Che faaaaci? Faaaaci biieeenee?)

Mno! Pentru sorella nu prea am vești tura asta; am, în schimb, pentru cumnatul – și pentru alți cumnați, surori, mămici și tătici și orice alte neamuri sau rude de prin Italia (această Italie)

și Spania
(această Spanie; de pe Terra)

– Cu M-Pesa, serviciul de transfer de bani de la Vodafone, poți trimite/primi bani în și din Italia, Spania sau de oriunde din lume, direct pe telefonul mobil fără comision (până pe 30 septembrie 2015). Pentru asta, ai nevoie doar de un card bancar. Atât.
– La Vodafone, dacă-ți activezi cartela Vodafone cu extraoptiuni de minim 6 EURO credit, vei putea vorbi nelimitat cu cine vrea mușchiul tău din Italia sau Spania, dacă cumnații, neamurile sau prietenii voștri dețin un număr în rețeaua Vodafone Italia sau Vodafone Spania – prepaid sau abonament, lui Vodafone nu-i pasă! Trăienie Imperator, sper că ești fericit acum, spațiul latin, vodafonesc; informatii mai informative – aici.

Și acuma, doresc să vă spun următoarele: acest domn din imagine este din Jina, da? După cum bine se vede din clopul domniei sale, care sfidează șmecherește gravitația, și după musteața lui inimitabilă.

IMG_0497

Acest domn mi-a vândut, amu o oră în Săliște, Sibiu (ce caut eu aici – în postarea următoare), o superbă urdă din care deja am mâncat juma’ de kil; și ficiorul lui este hinul lui Ghiță Ciobanu, pe care-l știți cu toții, până și Cabral.

Și în reclama cu Ghiță – țineți-vă bine – apare măgăreața acestui domn. Și și uăile sale.

Respect etern #valuare #jmekerie #vedeteleastea

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Cristian Reply

  N-am nimic cu omu’, dar incerc de ceva vreme sa inteleg ce Doamne iarta-ma tine in mana…

 2. diana Reply

  noooo! apoi daca ai mancat deja ataaata din ea…cu ce mai ajungi la Cluj? nu-i bine deloc; da deeeeeloc. :((

 3. mia Reply

  Cristian! tine in mana o punguta de nailon cu o darabuta de urda….sau cas
  .

 4. mimi blonda Reply

  Deci chestia pe care o tine-n mana arata chiar dubioz. Si culoare si marime…si asa, cu paiu-nfipt in ea…Si sa nu-mi spui amu’ ca numa asta am in cap! Am si altele: alte culori, marimi…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *