Iubirea adevarata invinge orice

Deci povestea asta de iubire adevarata care invinge orice face toţi banii.

Mirele este avocat. Băiat mega inteligent, haios, descurcăreţ, băiat de comitet, om de-l pui pe rană. Dacă mâine vine Zombie Apocalypse, e unul din oamenii pe care aş vrea să-i am lângă mine, să-mi dea la mână încărcătoarele de AK47 şi să înjure zombii până îi face să roşească.

S-a însurat cu iubita lui din liceu acum vreo 8 ani, dar nu a ţinut relaţia, aşa că au divorţat după câţiva ani. Asta e, se mai întâmplă, divorţ cu acordul părţilor, fără copii, cu partaj decent, viaţa merge înainte.

După o veme, avocatul şi-a deschis cabinet în oraşul lui (până atunci lucrase pentru un maestru). Şi a început să lucreze treburi avocăţeşti. Fiind inteligent şi muncitor, i s-a dus buhul şi a început să-i meargă bine.

Şi, cum lucrurile bune nu vin niciodată singure, într-o bună zi intră pe uşa cabinetului cea mai arătoasă bunăciune femeie cuminte şi faină din oraşul respectiv şi din împrejurimi, cale de 7 sate. Tânără, serioasă, frumoasă, inteligentă. La avocat, oamenii vin cu probleme; în cazul tinerei, problema era că voia să divorţeze de soţul ei.

Avocatul s-o îndrăgostit de ea pe loc; şi s-o tot perpelit ca pe jar, ce naiba să facă? Şi clientă, şi divorţată, toată plânsă şi deprimată, că divorţul e destul de devastator. Da’ tot nu s-o răbdat şi o chemat-o odată la o întâlnire. “Să vorbim de divorţ?” zice divorţata. “Nu! Să vorbim alte chestii!” zice divorţatul.

Şi o venit.

Şi ce să mai; s-or combinat şi le-o fost bine. În ciuda codului avocăţesc, care spune că te poţi arde cu clienţii, dar numai la bani, în ciuda divorţului care era în desfăşurare, în ciuda tuturor, a familiilor, ei s-or combinat, Doamne-ajută, şi or condimentat şedinţele lor de divorţ cu tăt felul de sesiuni de sexuleţ sălbatic, cu iubire.

Între timp procesul mergea mai departe, şi s-a împotmolit la partaj. Pentru că fostul soţ o aflat de aventură, şi o zis că nu-i mai dă nimic la fosta nevastă, n-are decât să se lingă pe botic.

În momentul acela, avocatul l-o sunat; şi i-o zis:
– Bună ziua, avocat Pixulescu, vă sun în legătură cu partajul cu intimata.
– Că să te duci să-mi sugi… o zis divorţatul, şi o înşirat nişte elemente din manechinul ăla folosit de studenţii la medicină.
– Domnule, avem o sentinţă judecătorească pe care sunteţi obligat să o respectaţi!
– Că să mă sugă de sentinţă, şi tu şi judecătoria să-mi sugeţi… şi Dan Voiculescu…
– Stimate, dacă nu plătiţi, vă trimit pe cap executorul judecătoresc!
– …şi ăla să-mi sugă!
– Bun, zice avocatul. O zi bună.

Şi i-o mai trimis şi executorul pe cap, şi divorţatul nu o mai avut ce face şi o plătit. Şi o plătit şi banii datoraţi, plus vreo 8000 de lei cheltuieli de executare. Vorba aia, şi haha, şi cu banii luaţi.

Şi divorţaţii sunt acum bine mersi, şi se iubesc ca doi copii, şi sâmbătă mă duc la ei la nuntă, Doamne-ajută-le, casă de piatră de data asta!
iubirea adevarata invinge orice

10 lovituri, dă-i și tu!