Deci povestea asta de iubire adevarata care invinge orice face toţi banii.

Mirele este avocat. Băiat mega inteligent, haios, descurcăreţ, băiat de comitet, om de-l pui pe rană. Dacă mâine vine Zombie Apocalypse, e unul din oamenii pe care aş vrea să-i am lângă mine, să-mi dea la mână încărcătoarele de AK47 şi să înjure zombii până îi face să roşească.

S-a însurat cu iubita lui din liceu acum vreo 8 ani, dar nu a ţinut relaţia, aşa că au divorţat după câţiva ani. Asta e, se mai întâmplă, divorţ cu acordul părţilor, fără copii, cu partaj decent, viaţa merge înainte.

După o veme, avocatul şi-a deschis cabinet în oraşul lui (până atunci lucrase pentru un maestru). Şi a început să lucreze treburi avocăţeşti. Fiind inteligent şi muncitor, i s-a dus buhul şi a început să-i meargă bine.

Şi, cum lucrurile bune nu vin niciodată singure, într-o bună zi intră pe uşa cabinetului cea mai arătoasă bunăciune femeie cuminte şi faină din oraşul respectiv şi din împrejurimi, cale de 7 sate. Tânără, serioasă, frumoasă, inteligentă. La avocat, oamenii vin cu probleme; în cazul tinerei, problema era că voia să divorţeze de soţul ei.

Avocatul s-o îndrăgostit de ea pe loc; şi s-o tot perpelit ca pe jar, ce naiba să facă? Şi clientă, şi divorţată, toată plânsă şi deprimată, că divorţul e destul de devastator. Da’ tot nu s-o răbdat şi o chemat-o odată la o întâlnire. “Să vorbim de divorţ?” zice divorţata. “Nu! Să vorbim alte chestii!” zice divorţatul.

Şi o venit.

Şi ce să mai; s-or combinat şi le-o fost bine. În ciuda codului avocăţesc, care spune că te poţi arde cu clienţii, dar numai la bani, în ciuda divorţului care era în desfăşurare, în ciuda tuturor, a familiilor, ei s-or combinat, Doamne-ajută, şi or condimentat şedinţele lor de divorţ cu tăt felul de sesiuni de sexuleţ sălbatic, cu iubire.

Între timp procesul mergea mai departe, şi s-a împotmolit la partaj. Pentru că fostul soţ o aflat de aventură, şi o zis că nu-i mai dă nimic la fosta nevastă, n-are decât să se lingă pe botic.

În momentul acela, avocatul l-o sunat; şi i-o zis:
– Bună ziua, avocat Pixulescu, vă sun în legătură cu partajul cu intimata.
– Că să te duci să-mi sugi… o zis divorţatul, şi o înşirat nişte elemente din manechinul ăla folosit de studenţii la medicină.
– Domnule, avem o sentinţă judecătorească pe care sunteţi obligat să o respectaţi!
– Că să mă sugă de sentinţă, şi tu şi judecătoria să-mi sugeţi… şi Dan Voiculescu…
– Stimate, dacă nu plătiţi, vă trimit pe cap executorul judecătoresc!
– …şi ăla să-mi sugă!
– Bun, zice avocatul. O zi bună.

Şi i-o mai trimis şi executorul pe cap, şi divorţatul nu o mai avut ce face şi o plătit. Şi o plătit şi banii datoraţi, plus vreo 8000 de lei cheltuieli de executare. Vorba aia, şi haha, şi cu banii luaţi.

Şi divorţaţii sunt acum bine mersi, şi se iubesc ca doi copii, şi sâmbătă mă duc la ei la nuntă, Doamne-ajută-le, casă de piatră de data asta!
iubirea adevarata invinge orice

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. mda Reply

  hehe al dreaku avocatii estia, ca-i fain ashe: haida mandro pe conducta, ca te-astept la robinet… daca nu curge, tot picura 😉

 2. Gigi Reply

  Distracţie plăcută ! :mrgreen: Să ne spui dacă i-ai văzut la nuntă şi pe …. foştii !

 3. boierul barba Reply

  Ai dreptate nene Gropare ca iubirea invinge orice dificultate si durere….adanc le zici matale … Abia acum intelesei eu o chestie ce o observasem in cruda mea copilarie. Sa-ti spun asa sa te cresc in sondaje … Eram undeva prin clasele primare si mergeam la scoala cand trecand prin dreptul casei unui conational tigan , asezata la marginea izlazului , am vazut zarva mare si impinsaturi cu injuraturi si tricouri largite pe treptele bordeiului , unde tiganul nervos isi educa serios si brutal consoarta, asistat si dezaprobat de un cor decibelic format din vre-o patru puradei desculti. Probabil o fi avut ei vre-un diferent sau ceva similar de intrase piranda in programul special de reeducare fortata , oricum ea tipa serios la incercarea iubitului ei de a-i indrepta buclele , cu mainile goale. Niste vecini la asemenea zarva venira in graba si in speranta unei coabitari mai pasnice au inceput sa-l admonesteze pe tigan sa nu-si mai bata muierea ca si asa e destul de slaba si are si copii multi… … la care piranda a schimbat brusc registru raspunzand ritos ” LASA SA MA BATA CA E BARBATUL MEU… ce vreti voi bre ???”. Vezi nene Gropare cat de tare il iubea pe tigan consoarta ??? eu d’aia ma mir mereu cand vad chestiile alea cu violenta domestica …. banuiesc eu ca acolo dragostea s-o farsit … sau pute ceva ce eu nu inteleg …

 4. maria Reply

  Mie îmi place poza 🙂 Jumătate de inimă e hotărâtă. Cealaltă jumătate începe să se destrame 🙁

 5. Goean Andrei Reply

  Acolo unde dragoste nu e, nimic nu e. Nici Soare nu-i, nici viata nu-i, acolo unde nu esti tu…sau tu, sau tu, sau tu… 🙄

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *