Să nu uităm, dragi clujeni, ca după ce pleacă “miticii” înapoi peste munţi să revenim la năravurile noastre alea rele; dar până atunci să continuăm să încercăm să facem o impresie bună, de adevărată capitală culturală europeană a judeţului.

Aseară am mers la “Ultima dată când am văzut Macao”, un film pe care vă recomand din tot străfundul inimii mele pure să-l evitaţi dacă-l întâlniţi în trafic; pe bune, mai bine te laşi paraşutat îmbrăcat în roz ţiclam într-o zonă de conflict, sau înoţi într-o mlaştină plină de crocodili australieni flămânzi cu cleşti de păianjeni şi scorpioni, sau te însori cu Oana Zăvoranu. Deci pe bune, jur, filmele ruseşti despre şantierul din Novo Sibirsk sunt un fel de nominalizări la Oscar. Nu înţeleg de ce cineva ar face un asemenea film şi ar cheltui atâta energie şi bani ca să facă un film atâta de zero – indiferent ce ar fuma. Părere extrem de subiectivă, de blogger frustrat care o pierdut o oră jumate din viaţa lui, când putea să facă alte chestii utile, gen să se certe cu nievastă-sa sau să discute despre şerpilieni cu soacră-sa.

Revenind la seri(i)le noastre Vodafoane: dacă mergi la cortul Vodafone, poti juca chiar tu într-un film special, ce va fi proiectat in seara de gala a festivalului. Special pentru TIFF 2013, Vodafone o brănduit o campanie, no, ui aşe, ni: “La Cluj, filmele bune întâlnesc óminii de bine”. Aşa că, dacă vii în zona Vodafone din Piata Unirii şi povesteşti o faptă bună, vei primi bilete la film sau cadouri surpriză, şi poţi fi selectionat(ă) pentru a face parte din filmul pe care Vodafone il va realiza si proiecta in ultima seara a Festivalului, pe 8 iunie, in Piata Unirii.

Cam ceva în genul a ce am făcut eu acum doi ani de zile.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *