Înainte de SMS Cluj

In dimineaţa asta trebuie să susţin o prezentare pe o temă – zic eu – interesantă la SMS Cluj, dar pe care îmi propun să o anihilez complet prin bâlbe şi “ăăă”-uri adânci, îndelung studiate. Înainte de asta:

1. Voi încerca în viitorul apropiat să fac o postare despre meseriaşul de domn profesor Daniel David de la Facultatea de Psiho de la Cluj, unde este ceva zeu suprem, şi care mai şi predă la ceva facultate americană din cadrul NASA, CIA, FBI şi Centrul Intergalactic de Învăţare, ăla condus de extratereştri de pe planeta Einstein. A tinut un discurs memorabil la evenimentul tvdecist “Din on in off” despre Social Media de nici măcar muştele nu mai zburau. Pe bune, omul e un Socrate la cub.

2. Prietenul Zolty a făcut ce-a făcut, a strâns din măsele şi şi-a cumpărat un cărucior, dar nu a găsit decât în Timişoara. Are cineva drum iarna asta de la Timişoara la Cluj şi are o maşină mai încăpătoare? Căruciorul cântăreşte aproape o sută de kilograme, dar i-ar face o mare bucurie lui Zolty. Daţi mai departe, vă rog frumos!

3. O veste proastă: Vasilică, pruncul despre care vă spuneam acum ceva vreme că suferă de nişte tumori canceroase, ne priveşte acum din ceruri. Dacă pentru el nu se mai poate face nimic acum, avem în schimb două alte cazuri asupra cărora vă rog să vă aplecaţi şi cărora, dacă aveţi posibilitatea, să le donaţi nişte bănuţi: Anamaria şi Ioana. Haideţi, că imediat vine febra Crăciunului şi sar toate ONG-urile să vă ceară tăt felu’, că cică să fim mai buni de Crăciun!

4. Vasile vrea să plece în Kilimanjaro, să facă o faptă bună! Oare îi găsim un sponsor?

5. Anunţ foarte important: astăzi am pregătit pentru voi o surpriză de zile mari. Fiţi pe aproape pe la ora 14:00, că se lasă cu scandal!

Jur că se lasă cu scandal.

17 lovituri, dă-i și tu!