Dragii Groparului, ne apropiem, încet-încet,  de lansare! Vă prezint astăzi, în premieră bloggeristică, nu primul, ci primele două teasere ale filmului Usturoi. Sperăm să vă placă!

 

Pentru cei care aţi deschis mai târziu calculatoarele, “Usturoi” (website blog facebook twitter) este un film independent care prezintă povestea a doi copii prieteni, unul rom, celălalt românaş, care fug de acasă la oraş ca să se facă actori. Filmul a fost turnat în lunile mai şi iunie în Sălaj şi în Cluj-Napoca, este o comedie românească autentică, proaspătă şi originală fără scene lungi la masă, fără cadre moarte, fără comunism şi (din păcate pentru unii) fără nuditate. Echipa de filmare a fost compusă din Lucian Alexandrescu de la E-motions films, Ionuţ Turda de la IT Media Studio, Chris Nemeş, Mircea Groza, tatăl celebrului Jeg, Mihai Pripon şi, cu voia dumneavoastră, producător şi scenarist Groparu punct ro. În film joacă Elena Ivanca, Ileana Negru, Jon Selesi, alături de câţiva bloggeri (TVDeCe, Gaben, Hădean, Mişu Călian şi Vlad Kookool) sau muzicanţi, dansatori şi mafioţi (Daniela Stoica, Nicu Covaci, Nicu Varga, Istvan Kanalas), iar starurile noastre incontestabile rămân Sebastian Topan şi Darius Stoica, doi copii extraordinari – aşa cum urmează să vedeţi. Încă e prematur, dar le mulţumim tuturor celor care ne-au fost aproape, în condiţiile în care finanţarea pentru film a fost zero (mi se spune din regie că din cauza asta filmul este independent, pentru că nu are finanţare).

Pls RT, Like, share, embed, comment!

Update: aseara, la vreo 180 de Like-uri si vreo 22 de RT, a crapat pluginul de Facebook si de Twitter si s-a restartat :)) We find your confidence comforting.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 82 comments

 1. dan Reply

  Ce bun e Usturoiul. Ce va mai trebuie sa il lansati? Asteptam si pina la anul ca n-avem ce face.

 2. Silu Cartoon Reply

  Super Imaginea! Super Copii!
  “autentic, proaspăt şi original” e ce mi-a venit si mie in minte dupa ce am urmarit filmuletele. Foarte placuta surpriza! 😀 Felicitari si multa putere de munca in continuare! Mult Succes!

 3. Alexandra Coroian Reply

  Cum sa stai la tara si sa CUMPERI usturoi? Cumparam noi, astia fara gradina, de la cinema… 😆

 4. rezident Reply

  Pentru a face un film romanesc de succes nu ai nevoie de foarte multe, il poate face oricine isi permite sau are pile la CNC si poate fi finantat din bani publici.

  1. Vrei sa faci bani cu el. In acest caz trebuie sa fie musai o comedie destinata pulimii.
  2. Te axezi pe mizerie, coruptie, saracie, tigani.

  Vremurile comediilor destepte cu Toma Caragiu, Ilarion Ciobanu, Dem Radulescu samd au apus. Acum, de cand s-a umplut de critici ca porcul de basini, nu mai sunt gustate comediile decente sau dramele fara mizerii si saracie. Acum lumea vrea sa vada tigani.

  Cultura mea cinematografica este mai mare decat a multor altora, gustul poate e diferit

  M-am saturat de filmele cu tigani, mizerie etc. filmul romanesc poate mult mai mult. A demonstrat asta in decadele de comunism si poate demonstra si in continuare.

 5. alleyah Reply

  tulai, da’ ce fain pare din trailere . . . si de cand il asteptam . . . as mai sta comentez aci pe blog, da’ ma grabesc sa-mi spamezi toti pretinii cu trailerele astea faine :))

 6. Narcis Reply

  Felicitari eu am vazut foarte multe filme si in general le apreciez si pe cele autohtone, bine acum sa fie si ceva de apreciat la ele. Dar din astea doua bucati pe care le-ai prezentat sunt mai mult decat incantat sa vad rezultatul complet :)) ➡

 7. Usturoi, film făcut de bloggeri, se apropie de lansare | nwradu blog Reply

  […] Groparu se apropie de lansarea unui film independent făcut aprope în întregime de bloggeri. Se numește Usturoi și mai jos puteți vedea două trailere ale acestuia. Pentru cei care aţi deschis mai târziu calculatoarele, “Usturoi” (website blog facebook twitter) este un film independent care prezintă povestea a doi copii prieteni, unul rom, celălalt românaş, care fug de acasă la oraş ca să se facă actori. Filmul a fost turnat în lunile mai şi iunie în Sălaj şi în Cluj-Napoca, este o comedie românească autentică, proaspătă şi originală fără scene lungi la masă, fără cadre moarte, fără comunism şi (din păcate pentru unii) fără nuditate. […]

 8. flo Reply

  Asteptam nerabdatori sa apara in cinema. Chiar la Piersic ar fi ok! Iar biletele pe cand?

 9. viviana Reply

  spune-ne si noua cand mai vrei sa faci asa ceva.
  poate punem mana de la mana.
  abia astept filmul, oricum muzica e beton

 10. Groparu Nemernic Reply

  @ Anonymous: inca nu e de gasit. Mai ai si tu rabdare pana ajunge in cinematografe, anul asta!
  @ viviana: multumesc, dar… nu mai bine ajutam un copil cu cancer?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *