Groparu e plecat in concediu

Stau cu wordpresul nud in fata, bucuros ca am pus mana pe parola lui Groparu.

Nu stiu de unde s-o apuc mai intai… sa scriu pe prima pagina “un mitic wuz here”, sa-i paradesc bunatate de header cu care m-a dat pe spate (Gropare, la ora la care citesti asta nu vei mai avea tu Dacie 1300 model “regina soselelor” sus pe site), sa ii dau la tradus cu Google Translate toate articolele in ungureste, sa-i dau disable la back-up-ul zilnic…

Hmm, hotarat lucru, am gasit softul lui de pus mustati tiganesti pe toate pozele lui de buletin, am gasit softul de facut pestii fotografiat in Delta cu 25 de centimetri mai mari, am gasit pana si pozele alea din folderul “cenzurate” de la nunta aia de satrari… Ma rog, el i-a zis petrecere experimentala. Sunt convins ca si Guta si Minune experimenteaza simfonii “balcanice” pe urechile noastre, asa ca ce sa va mai zic….

A dat Bonanza peste mine. Daca mergeam la Hadean ii paradeam retetele, daca mergeam la Andrei Crivat ii stricam Transilvania aia a lui si ii facem PrinMoldova (desi pentru asta e suficient sa te plimbi si in Bucuresti, Brasov sau Petrosani). Asa, la Groparu am o sumedenie de jucarele de testat (pe nervii lui, logic, auzi la el, cum bre sa dea unui sudist cheile de la blog? pai Groparu e venit la Cluj de azi de ieri sa nu stie ca tot ce inseamna claxon in trafic, parcare pe doua locuri si stricat blog miroase a Satul cu Ministri?

Sa mai spun ca Groparu isi tine evidenta sticlelor de palinca si a palmelor de slana afumata primite spaga pentru fiecare articol scris cu (P)? Sa mai spun ca Groparu tine in drafturi fotografii cu Groparelul in pozitii si posturi car emai de care mai compromitatoare, iar in folderul cu pricina in info.txt scrie negru pe alb “pentru ziua in care Groparelul imi cere cheile de la masina sa se plimbe cu fata pe strasse”?

Ce mai, a dat norocul peste mine, ba mai mult, sunt atat de impielitat sa il impart cu voi…

Baieti, Groparu e plecat in concediu si mi-a lasat cheile de la blog. Asa ca pana scriu urmatorul articol dati-mi repede cu pipi pe zid ce sa-i fac blogului in afara de a-i scrie articole cu mascari (care sunt in lucru deja).

(Nota Groparului: Doru Panaitescu, ba, nu-s in conced, ma; is in delegatie, si stau la un hotel unde este un angajat pe care-l cheama Dickson, ma; Dickson; asa sa stii)

17 lovituri, dă-i și tu!