Gropan Bregovici

Me-secina, mesecinaaaaa, iuiu!

[google -4979761562167752630&hl]

Mai, copii, mai. Mai, copii. V-am fost ca o mama! Ca o mama v-am fost. Da’ mah, io ce am trait asara nebaut nu se compara decat cu cel putin vreo inca o chestie pe lumea asta, sh asta io creca e cica orgazmu’ ala metadonic de-l au copiii cand se nasc! C-asa se zice.

Deci Goran ar fi singurul mascul de pe lumea asta cu care Groparu si-ar pune-o o data, bine-nteles, cu conditia ca el sa fie femeie. Asa sa stiti!

Ziceam ca am plecat io cu 4 gajici inspre incolo; total gresit. Am plecat 11 oameni, din care 3 (trei) masculi sh 11-3=8 gajici, sh am ajuns acolo vreo 15. C-asa e in filme, cand pleci cu trei mashini. Cert e ca tot drumu numa’ asa faceam: Mesecinaaaa, mesecina, iuiu!!! IUIU!!! Ca am si crezut ca astia ma arunca din mashina cu violentza, sa dau cu capu’ de bordura gol. Capu’ gol.

In Sibiu, capitala cortorara PE BUNE, nu se prea gaseste loc de parcare; sh nu din cauza ca e plin de tiriste in parcari, ci finca (uimitor!) e plin de mashini in parcari! Da’ noi fiind copii cu intelect, am gasit un loc in fatza la morga, sh am tzajnit derect catre Piata Mare, bine-nteles, scandând: Mesecinaaa, mesecinaaaaa!!! IUIU!!!

In Piata Mare, purcoi-purcoi de lume, mah. Da’ purcoi, cat tatarii! Ca sibienii e sh ei cortorari. Sh le gustas Gropanii. Sh am inghiontit noi in stanga sh-n dreapta, am ajuns la vro 20 de metri de scena, unde deja se infatzosha mah, măre, Gropan!!!

Am ajuns langa el, sh puteam sa-l ating; puteam sa-l iau in bratze sh sa fug cu el in lume, puteam sa ma uit deasupra lui, puteam sa-i fac orice. Cui? Cum cui? Cheliosului de langa mine:

chelie.jpg

…finca nu am fo la fel de norocos ca Alin Pătru (sau cinci) care o stat la un scuipat distanta de nenea Gropan, de i-o vuit timpanurile 5 zile dupa concert, ca statea sh langa boxe! Ni ce poza o facut baietu’:

goran-alin-patru-cinci.jpg

Mnoa, bieata me inimioara deja batea cu maaare violentă, ca avusăi mai mari emoţii ca la dezvirginare; Goran m-o văzut în mulţime, i-am facut semn in limba iugoslava sa nu arate lumii ca ne cunoaştem, sh el o-nţăles. Maaare domn, mare caracter! O vrut să zică ulterior că el numa d-aia o vinit in Sighii, ca să mă vază pe mine cum îl ascult, da’ cu acelasi semn iugoslav din mana i-am facut semn sa ii deie pace, ca nu-mi place cand face transfer de notorietate de pe saitu’ meu pe muzica lui. Asa.

Mesecinaaa, mesecinaaaa!!! IUIU!

Ideea e ca nenea asta din parinti traficanti de benzina peste Dunare le canta, mah, le canta asa de bine ca APROAPE CA ESTE MAI BUN CA BEREA!!! Sh are sh dume-n fizic: zice bueeeeey (era sa zica Groparu’, da’ semnele mele iugoslave si-or atins targetu’ sh s-o potolit), noi cantam la nunti sh inmormantari; da’ sa nu ne kemati la mormantari, ca zice noi suntem foarte expensivi! ASA CA PLEASE DON’T DIE!!! (asta mi-o placut, bag sama ca lu Teoctist i-o parut rau cand o auzit, ca daca stia…)

Booon. Ca sa va facetz o idee, voi, cei 7 cetitori masculi ai saitului meu, despre cum se simte omu’ cu intelect modest (eu, adeca) la concert de mai multi bregovici, imaginati-va ca stati intinsi pe pat, legat fedeles, proaspat dupa un dush; sh in juru’ tau is vreo 20 de fecioare amestecate, brunete, negrese, blonde, maneliste d-alea bunoace, Barbie girls, asiatice, nordice, tat felu; sh tatie te pupa asa gingash, da’ gingash! cu limba sh buzele pe tot corpul tau dezvelit, lasat prada lor intre asternuturi de satin; sh in casti asculti muzica din Matrix la maximum, sh tu sa poti sa urli de fericire, sh eventual sa si pescuiesti in perioada asta, dar sa si bei bere; sh sa ai sh o tigare din care sa gusti alaturea, sau seminte daca nu fumezi. Cam asa e muzica lu Brego’!

Oricum, what is best is yet to come, cum zice mexicanii. Dimineatza, ma suna prekinu’ meu de lucreaza la aeroport, zis Căcălin: ba, zice, haidatz la o cafea (era 6 dimineatza) ca amu tre sa pleaca sh Goran cu avionu!

Cand am auzit, claro ca am tzajnit derect in cel mai mare aeroport din Sibiu, sh l-am pus pe Căcălin sa ne ieie cafele. Sh cum stateam noi, asa, la coada la cafele, numa ce apare doo limuzine cu Capitala Cortorara scris pe ele! Sh dintr-una se scoboara, mare, insushi nenea, mah, nenea Gropan 😀

Un suvoi navalnic de emotie mi-a inundat pieptul meu barbatesc, sh am vrut sa il rog sa face o poza cu mine sh cu celelalte personalitati ale mele, da’ nenea Gropan arata cam distrus; sh dintr-un gest imediat in limba iugoslava mi-o facut semn sa ma potolesc. Asa ca am stat sh am asteptat; nenea Gropan s-o pus langa noi la coada, prekinu Căcă ne-o servit pe noi cu cafeauă, sh la urmă – pe nenea Gropan. Astea vă jur că is 100% adevărate, că io nu prea mint! Sh ne-am limitat la a-i face o poză in aeroport, deşi nu e voie să faci poze la cel mai mare aeroport din Sibiu, sh asta e, v-o şi las spre opservaţie mai jos.

goran-aeroport.jpg

Sh spre casa, vreau sa zic ca am dat de un blocaj de circulatie, fitz antena numa cat de mare:

[google -8506882910965379230&hl]

Sh gata, amu suntem in Cluj, Goranovori pana la muarte, sh abia astept sa merg desara in Autograf, unde e iara ceva conciert de muzikie tiganeasca!

7 lovituri, dă-i și tu!