Me-secina, mesecinaaaaa, iuiu!

[google -4979761562167752630&hl]

Mai, copii, mai. Mai, copii. V-am fost ca o mama! Ca o mama v-am fost. Da’ mah, io ce am trait asara nebaut nu se compara decat cu cel putin vreo inca o chestie pe lumea asta, sh asta io creca e cica orgazmu’ ala metadonic de-l au copiii cand se nasc! C-asa se zice.

Deci Goran ar fi singurul mascul de pe lumea asta cu care Groparu si-ar pune-o o data, bine-nteles, cu conditia ca el sa fie femeie. Asa sa stiti!

Ziceam ca am plecat io cu 4 gajici inspre incolo; total gresit. Am plecat 11 oameni, din care 3 (trei) masculi sh 11-3=8 gajici, sh am ajuns acolo vreo 15. C-asa e in filme, cand pleci cu trei mashini. Cert e ca tot drumu numa’ asa faceam: Mesecinaaaa, mesecina, iuiu!!! IUIU!!! Ca am si crezut ca astia ma arunca din mashina cu violentza, sa dau cu capu’ de bordura gol. Capu’ gol.

In Sibiu, capitala cortorara PE BUNE, nu se prea gaseste loc de parcare; sh nu din cauza ca e plin de tiriste in parcari, ci finca (uimitor!) e plin de mashini in parcari! Da’ noi fiind copii cu intelect, am gasit un loc in fatza la morga, sh am tzajnit derect catre Piata Mare, bine-nteles, scandând: Mesecinaaa, mesecinaaaaa!!! IUIU!!!

In Piata Mare, purcoi-purcoi de lume, mah. Da’ purcoi, cat tatarii! Ca sibienii e sh ei cortorari. Sh le gustas Gropanii. Sh am inghiontit noi in stanga sh-n dreapta, am ajuns la vro 20 de metri de scena, unde deja se infatzosha mah, măre, Gropan!!!

Am ajuns langa el, sh puteam sa-l ating; puteam sa-l iau in bratze sh sa fug cu el in lume, puteam sa ma uit deasupra lui, puteam sa-i fac orice. Cui? Cum cui? Cheliosului de langa mine:

chelie.jpg

…finca nu am fo la fel de norocos ca Alin Pătru (sau cinci) care o stat la un scuipat distanta de nenea Gropan, de i-o vuit timpanurile 5 zile dupa concert, ca statea sh langa boxe! Ni ce poza o facut baietu’:

goran-alin-patru-cinci.jpg

Mnoa, bieata me inimioara deja batea cu maaare violentă, ca avusăi mai mari emoţii ca la dezvirginare; Goran m-o văzut în mulţime, i-am facut semn in limba iugoslava sa nu arate lumii ca ne cunoaştem, sh el o-nţăles. Maaare domn, mare caracter! O vrut să zică ulterior că el numa d-aia o vinit in Sighii, ca să mă vază pe mine cum îl ascult, da’ cu acelasi semn iugoslav din mana i-am facut semn sa ii deie pace, ca nu-mi place cand face transfer de notorietate de pe saitu’ meu pe muzica lui. Asa.

Mesecinaaa, mesecinaaaa!!! IUIU!

Ideea e ca nenea asta din parinti traficanti de benzina peste Dunare le canta, mah, le canta asa de bine ca APROAPE CA ESTE MAI BUN CA BEREA!!! Sh are sh dume-n fizic: zice bueeeeey (era sa zica Groparu’, da’ semnele mele iugoslave si-or atins targetu’ sh s-o potolit), noi cantam la nunti sh inmormantari; da’ sa nu ne kemati la mormantari, ca zice noi suntem foarte expensivi! ASA CA PLEASE DON’T DIE!!! (asta mi-o placut, bag sama ca lu Teoctist i-o parut rau cand o auzit, ca daca stia…)

Booon. Ca sa va facetz o idee, voi, cei 7 cetitori masculi ai saitului meu, despre cum se simte omu’ cu intelect modest (eu, adeca) la concert de mai multi bregovici, imaginati-va ca stati intinsi pe pat, legat fedeles, proaspat dupa un dush; sh in juru’ tau is vreo 20 de fecioare amestecate, brunete, negrese, blonde, maneliste d-alea bunoace, Barbie girls, asiatice, nordice, tat felu; sh tatie te pupa asa gingash, da’ gingash! cu limba sh buzele pe tot corpul tau dezvelit, lasat prada lor intre asternuturi de satin; sh in casti asculti muzica din Matrix la maximum, sh tu sa poti sa urli de fericire, sh eventual sa si pescuiesti in perioada asta, dar sa si bei bere; sh sa ai sh o tigare din care sa gusti alaturea, sau seminte daca nu fumezi. Cam asa e muzica lu Brego’!

Oricum, what is best is yet to come, cum zice mexicanii. Dimineatza, ma suna prekinu’ meu de lucreaza la aeroport, zis Căcălin: ba, zice, haidatz la o cafea (era 6 dimineatza) ca amu tre sa pleaca sh Goran cu avionu!

Cand am auzit, claro ca am tzajnit derect in cel mai mare aeroport din Sibiu, sh l-am pus pe Căcălin sa ne ieie cafele. Sh cum stateam noi, asa, la coada la cafele, numa ce apare doo limuzine cu Capitala Cortorara scris pe ele! Sh dintr-una se scoboara, mare, insushi nenea, mah, nenea Gropan 😀

Un suvoi navalnic de emotie mi-a inundat pieptul meu barbatesc, sh am vrut sa il rog sa face o poza cu mine sh cu celelalte personalitati ale mele, da’ nenea Gropan arata cam distrus; sh dintr-un gest imediat in limba iugoslava mi-o facut semn sa ma potolesc. Asa ca am stat sh am asteptat; nenea Gropan s-o pus langa noi la coada, prekinu Căcă ne-o servit pe noi cu cafeauă, sh la urmă – pe nenea Gropan. Astea vă jur că is 100% adevărate, că io nu prea mint! Sh ne-am limitat la a-i face o poză in aeroport, deşi nu e voie să faci poze la cel mai mare aeroport din Sibiu, sh asta e, v-o şi las spre opservaţie mai jos.

goran-aeroport.jpg

Sh spre casa, vreau sa zic ca am dat de un blocaj de circulatie, fitz antena numa cat de mare:

[google -8506882910965379230&hl]

Sh gata, amu suntem in Cluj, Goranovori pana la muarte, sh abia astept sa merg desara in Autograf, unde e iara ceva conciert de muzikie tiganeasca!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Vedete Reply

  zice fata: “fii atent ma ca nu se termina”

  si inca o observatie ma gropare:

  “noi cantam la nunti sh inmormantari; da’ sa nu ne kemati la mormantari, ca zice noi suntem foarte expensivi! ASA CA PLEASE DON’T DIE!!!”

  dupa asta de obicei la orice concert zice ca la nunti iau numa jumatate pretu cat la inmormantari si apoi incep sa cante o cantare de nunta. nu mai rade si tu la poante pe care le spune la mii de concerte, la sute de mii de oameni!

 2. bicplayer Reply

  “Groparu is always wright” :-)))))) hahahahaa
  of coursea 😉 Groparu for President 😛

 3. Femei Reply

  zeu pe dracu! vine pentru bani, canta plictisit, cearta publicul cand aplauda si bea ca porcu tot spectacolu. in plus nici nu prea are chef sa vina la bis… decat dupa mult chin. asta ii ceva pui de zmau!

 4. macabroo Reply

  Deci se integreaza perfect in peisaj. Nu cred ca te duci la Bregovici asteptand sa vezi Celine Dione. Atata timp cat face ce face, si o face bine, nu vad unde e problema… Cat despre partea cu aplaudatul, unii merita sa moara

 5. seo plugin Reply

  Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *