Flash mob Michael Jackson, Polus Mall, 03.09.2010

In primul rând Michael n-a murit, da? El se află în Cuba cu Ceauşescu şi cu Che Guevara şi îi lipeşte bancnote pe frunte lui Elvis, care le cântă la ureche.

P-ormă el nu a murit, el decât s-a transformat.

Oricum ar fi, wespekt pentru fanii lui care au pus acum vreo 2 ore de un flash mob în Carfuru’ din  Polus Center că nici măcar eu, aproape cel mai influent blogger din Cluj, nu am auzit nimic nici de pe Twitter sau Facebook, nici de la nevastă-mea, care evident că le ştie pe toate, şi nici de la soacră-mea – care evident că ştie dublu decât nevastă-mea. Pe bune că respect! Pentru că ce or făcut dansatorii p-acolo printre pantalonii de vară la ofertă, eugenii şi scaune de terasă a fost chiar luător de respiraţii, cum ar zice englezu. Mai ales că, pe vremea mea, oricine s-ar fi băgat să facă parte dintr-o trupă de dans în liceu ar fi fost instananeu şi unanim decretat tocilar, n-ar mai fi dansat nici o fată cu el la Balul Bobocilor, şi-ar fi căpătat capace de la ăia din anii mai mari şi ar fi devenit şi foarte nesigur pe sexualitatea lui. În schimb, ce am văzut în Polus o fost – pe bune – un regal vizual, un sincron excelent şi o iniţiativă care chiar m-a lăsat mască, pe mine, care am văzut atâtea, inclusiv Bucureştiu’ şi Amsterdamu’, hehe, mai ales Amsterdamu’! Noua generaţie, buey, ăştia pe care-i tot încriminaţi voi dijaba că sunt numai piţiponci şi cocălare, şi care de fapt uite că e ceva mai mult de capul lor decît este de al nostru.

Ia uite-i ce frumoşi sunt ei, că instant parcă mi s-o făcut dor de când eram profesor şi diriginte şi organizam tot felu’ cu pruncii mei! Ce să le zic decât să trăiască şi să ne mai încânte, ţucă-i mama ghe pui de ardeleni cu stea-n frunce;) Scuze pentru calitatea slabă a filmării, atâta poate telefonul meu care crede că Android e un personaj dintr-o carte de Asimov.

20 lovituri, dă-i și tu!