In primul rând Michael n-a murit, da? El se află în Cuba cu Ceauşescu şi cu Che Guevara şi îi lipeşte bancnote pe frunte lui Elvis, care le cântă la ureche.

P-ormă el nu a murit, el decât s-a transformat.

Oricum ar fi, wespekt pentru fanii lui care au pus acum vreo 2 ore de un flash mob în Carfuru’ din  Polus Center că nici măcar eu, aproape cel mai influent blogger din Cluj, nu am auzit nimic nici de pe Twitter sau Facebook, nici de la nevastă-mea, care evident că le ştie pe toate, şi nici de la soacră-mea – care evident că ştie dublu decât nevastă-mea. Pe bune că respect! Pentru că ce or făcut dansatorii p-acolo printre pantalonii de vară la ofertă, eugenii şi scaune de terasă a fost chiar luător de respiraţii, cum ar zice englezu. Mai ales că, pe vremea mea, oricine s-ar fi băgat să facă parte dintr-o trupă de dans în liceu ar fi fost instananeu şi unanim decretat tocilar, n-ar mai fi dansat nici o fată cu el la Balul Bobocilor, şi-ar fi căpătat capace de la ăia din anii mai mari şi ar fi devenit şi foarte nesigur pe sexualitatea lui. În schimb, ce am văzut în Polus o fost – pe bune – un regal vizual, un sincron excelent şi o iniţiativă care chiar m-a lăsat mască, pe mine, care am văzut atâtea, inclusiv Bucureştiu’ şi Amsterdamu’, hehe, mai ales Amsterdamu’! Noua generaţie, buey, ăştia pe care-i tot încriminaţi voi dijaba că sunt numai piţiponci şi cocălare, şi care de fapt uite că e ceva mai mult de capul lor decît este de al nostru.

Ia uite-i ce frumoşi sunt ei, că instant parcă mi s-o făcut dor de când eram profesor şi diriginte şi organizam tot felu’ cu pruncii mei! Ce să le zic decât să trăiască şi să ne mai încânte, ţucă-i mama ghe pui de ardeleni cu stea-n frunce;) Scuze pentru calitatea slabă a filmării, atâta poate telefonul meu care crede că Android e un personaj dintr-o carte de Asimov.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 20 comments

 1. Ionut Reply

  flash mob asta nu trebuia sa fie … mai putin regizat? cred ca-i o trupa locala asta sau … nu-mi explic!

 2. Deluxe prostitute Reply

  Un asa numit “flash mob”, reprezinta un grup mare de persoane, care se aduna si monteaza instantaneu o actiune de scurta durata, dupa care disperseaza.
  In general, acest termen NU se aplica in cazul protestelor, demonstratiilor si evenimentelor planificate, in special de marketing sau imagine (vezi “flash mob Alex Velea”).
  Esti un tip simpatic si de obicei savurez povestirile tale, dar daca tot vrei sa faci reclama unui mall sau unei trupe/instructori de dans, fa-o pe fata, pune un banner sau anunta-ne intr-un fel ca urmeaza o postare de promovare.

 3. Groparele Reply

  Postarea asta NU reprezinta o reclama nimanui, nici macar mie. Eventual lui Crivatz.
  Daca ar fi fost, ar fi fost cu (P) sau n-ar fi fost deloc.
  Si daca cauti “flash mob” pe google, a doua sugestie este “flash mob dance”.

 4. Ciprian Reply

  Faina treaba realizata de ei. Chiar asa, cand eram eu de varsta lor nu ieseau adolescentii asa sa dantuie, sa experimenteze faze din astea. Mai incercam noi una-doua chestii, dar ne descurajau privirile batjocoritoare ale celorlalti. Doar daca activitatile erau desfasurate intr-un cadru scolar, lumea era toleranta, ba chiar permitea sa admire astfel de lucruri, dar asta se intampla rar, fiindca profanii erau cam comunisti din fire si orele de muzica, sport chiar si recreatiile ne erau furate pentru a face loc unor discipline care de putini s-au prins. Eram catalogati ca prost educati, necuviinciosi, in fine, atunci si doi copii care se jucau pe afara si unul din ei vorbea putin mai tare era considerat prost crescut. Plm.
  Bravo lor, se cunoaste ca o fac cu drag, ca au muncit pentru asta. Si-au ales o piesa buna pe care sa o puna in scena, poa ca trebuia sa se dea pe maini si fata si cu putina faina alba :)), ca vad ca este din belsug pe acolo, si ar fi reinviat mai bine atmosfera clipului.

 5. Deluxe prostitute Reply

  Flash mob e o prezentare pentru spectatorii accidentali, cu scopul de a trezi sentimente confuze, neîntelegere, interes si chiar senzatii ca e ceva nu în regula cu spectatori insusi.
  Ideologia clasica urmeaza principiul – în afara religiei, politicii si economiei, ceea ce inseamna ca Flash mob nu poate fi folosit pentru profit, ori personajele le care le-ai prezentat au aceeasi imbracaminte cu insemnele unei grupari sau organizatii (probabil o scoala de dans) si un text care explica identitatea si interesul grupului.

 6. Zina Reply

  Eu apreciez faptul ca Groparu a scos in fata niste tineri care si-au petrecut timpul cu folos, pregatindu-se pentru acest flash mob, in loc sa sprijine peretii si sa traga pe nas sau sa bage in vena. Bravo lui si bravo lor !

 7. Mary Jane Reply

  Cand a fost flash mob in fata casei de cultura au strigat bucurestenii ca de ce nu au dansat aia mai bine. Si acuma vad ca se trezesc unii ca de ce au dansat asa, ca sigur erau de la ceva scoala de dans, ca sigur face reclama la “care furi” ca plm pe care nu o am, ca panama. pai daca tot e sa fie spontan atunci nu criticati ca dc nu au dansat bine, daca e sa fie organizat nici asa nu e bine. A dracului treaba

 8. omucu Reply

  Mary Jane, e bine ca sunt organizati, nu e bine ca folosesc termenul flash mob pt altceva decat flash mob. Ce au facut ei aici e un dans bine sincronizat si o reclama la o scoala de dans, NU un flash mob. La casa de cultura a studentilor a fost acelasi lucru, erau si ei acolo, doar ca a fost si alta lume prezenta. E de apreciat ca danseaza bine, bravo lor, dar mi se pare trist sa vii cu tricouri inscriptionate sa-ti faci reclama si sa-i zici altfel

 9. vizy Reply

  Doamne sunt satul de Michael si de toate flash moburile astea. Pana si Alex Velea, saraciul ala de pe la noi, a avut flash mob. Ps: se pare ca in Cuba langa astia vor merge si cei cu DDA-urile neplatite.

 10. ioanai Reply

  😐 No ! Ca sa vezi ! Cum apar urgent unii frustrati si cu aere care se leaga de un cuvant si pierd in schimb toata esenta articolului. 😯 💡

 11. Deluxe prostitute Reply

  Vezi ca esti avion. Tocmai esenta articolului se discuta. Cred ca toti apreciem activitatile pozitive, care pot fi o sursa de inspiratie sau pur si simplu recreeative. Ceea ce deranjeaza este ca o strategie de promovare este impachetata intr-un ambalaj diferit si multi tind sa o perceapa dupa denumirea care i s-a dat. E ca si cum te-ai duce la miss piranda si povestesti a ai fost la un concert sau la un spectacol.

 12. io Reply

  Io vad fleshu’… da unde-i mobu’? Ca-s cam putintei ca sa puna de-un mob. Eniuei, fain dans.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *