Groparu şi-a tras pajină de fan club pe Feizbuc: după cum puteti vedea, pe partea dreapta a site-ului Groparelui, pe care sunt sigur ca nu-l cititi decat pe sărite, a apărut un nou banner. Dacă daţi click pe banneru’ de Gropary Club, veţi fi trimişi direct în Cartea cu Feţe, unde puteţi vedea pozele cu Ţiganiadele de până acum (mai puţin Ţiganiada aia în care am rămas fără camera foto, că am făcut poze călare pe un cal şi am plecat fără să o mai recuperez de la peizan). Io de fiecare dată când le văd mă bufneşte râsu, şi fincă am vrut să le sui undeva am zis că hai să-mi fac şi pajină de fani – deşi habar nu am ce-oi face cu ea şi la ce-mi folosăşte, că nu am de gând să ajung prim-ministru şi să vă arăt că da, se poate şi mai rău decât cu Boc-sescu.

Aşa că, dacă vă place sau dacă urâţi petrecerile noastre bachice, vă invit cu drag să daţi un Like sau un Fuck you, too, buton care sper să îi fac pe feizbucari să-l implementeze, căci, nu-i aşa? Unii chiar merită un fachiu.

Şi ca să nu treacă ziulica fără să citiţi ceva cu adevărat util, vă recomandez ultimul julism, cel legat de boicotul produselor franţuzeşti, aşa cum este el, nu-i aşa, cerut de asociaţiile romilor adevăraţi, nu ale celor de ţigani wanna be, aşa cum suntem noi. Noi – care spre deosebire de ei nu cerem nimic, numai de beut.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. ardeleanu' Reply

  Îmi place boicotul lu Julică.

  Cât despre țiganiade… am tot râs până am văzut o chestie roz la care cerea unu bateriile…

 2. julius Reply

  Mama, ce-i urasc pe astia cu pagini de-alea cu like, become a fan, etc! tie ti-am dat like asa, ca te cunosc, plus ca acu’ te-ai si insurat, un strop de bucurie m-am gandit ca nu-ti strica 😀

 3. Konskriptor Reply

  Mo, ieşti! Si dacă ieşti, insamnă că egzişti! Iar dacă egzişti, atunci tre’ să bem. Dau un zaibăr când ţ-oi face drum prin Oltenica. După zaibăr, bericid. Zâsai !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *