EUR150 pentru cumparaturi la Gold Plaza Baia Mare

Dragi gropăriori,

Deci lucrurile stau în felul următor: mall-ul Gold Plaza Baia Mare, unul din foarte puţinele care anul trecut au dat un cap în gură crizei şi şi-au urmat neabătuţi planul de deschidere, lansează mare concurs, mare.

Premiul: un voucher de EUR 150 de spart în centrul comercial în ziua de 28 ianuarie, în următoarele magazine de ţoale: House of Art, Fox si San Francisco (se pronunţă fransisco).

Pe lângă asta: primiţi cazare, transport şi papa gratuit de la sponsor – asta dacă nu eşti băimărean(că) şi trebuie să îţi deplasezi făptura-ţi preţioasă din Murighiol sau Clisura Dunării hăpt până-n Maramureş. Partea nasoală e că vei cunoaşte şi nişte bloggeri – unii mai chinezeşti decât sunt alţii negri. Al treilea e chiar gropăresc de-a dreptul, deci încă şi mai najpa.

Pentru că sunt foarte însurat, nu voi mai insista să mă primiţi cu voi în cabina de probă.

Concursul de elecţie durează de astăzi, miercuri, 19 ianuarie, şi se încheie duminică, 23 ianuarie, la ora 20:00. Oricum a fi, vinerea pe 28 dimineaţa, după cum ziceam, musai să te afli în Baia Mare la prima oră.

Ce trebuie să faci ca să câştigi? Să-mi laşi un comentariu cu e-mail valid în care să ne convingi, într-un stil cât mai gropăresc, că meriţi să intri la mall şi să te îmbraci din cap până-n picioare. Fiţi creativi, vrem să ne râdem! Că de banii ăştia chiar poţi să te înţoleşti, zic eu. Şi după experienţa asta poţi să te şi căsătoreşti, dacă ai senzaţia că nu te-o cerut nimeni până amu pentru că nu ai gust la haine (chestie relativă, că nevastă-mea m-o luat în pofida gusturilor mele foarte discutabile, judecând după rochiile, eşarfele şi fustele pe care le port).

Concursul e prilejuit de lansarea galeriei Kinect în mallul omonim, lansare care se lasă cu concurs caritabil de gaming. Pentru această promovare, Groparu a primit şi el un voucher în valoare de aceeaşi sumă; dar fiindcă eu deja mi-am făcut plinul de haine reduse (de la Polusache), şi în casă umblu mai mult dezbrăcat (numai aşa mă lasă nevastă-mea, că zice că am trup de statuie greacă, semăn cu Venus din Milo), voucherul meu va merge direct către casa de copii din judeţul omonim cu Maramureş, că şi-aşa anul ăsta nu am făcut nici o faptă bună; dimpotrivă.

No… ne băgăm?

Update: e ora 20:01, concursul s-a incheiat. Juriul delibereaza. Ma duc sa deschid o bere, alfel nu se poate!

62 lovituri, dă-i și tu!