Dragi bloggeri concitadini, campania de strângere de bloggeri expusă aici se încheie astăzi, 19.01.2011, la ora 20:00. Avem în jur de 100 de înscrişi, deci o să fie fun să vedem cum punem toate blogurile ordonat, frumos şi curat în pajină! Lista finală o voi publica zilele astea. Săptămâna viitoare o batem în cuie de păretele primăriei.

Vă pup, tu!

Update: a, şi s-o votat victima boicotului benzinăriilor 😀

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. abc Reply

  hai tu/ma runie ce dreaq, pe blogu asta se vb ardeleneste. foloseste corect decat-ul ala, ca ne zgarii pe toti in urechi

 2. Runia Reply

  hai tu/mă abc ce dreaq, de când se există cenzură? mai ales pe blogul gropăresc. Decât vb cum vrea je. Gen. Zic.

 3. Ciprian Reply

  Sper sa nu va puna primarul sa platiti suplimentar un impozit pe cultura. De apreciat actiunea voastra. 🙂 Bravo!

 4. Vasut Reply

  Cati dintre cei care erau/sunt clienti OMV sunt dispusi sa renunte la acest lucru (a fi client al OMV-ului), luand in considerare un tipar prea des folosit “Alimentez de la X pentru ca are benzina de cea mai buna calitate, nu are apa, si nu am probleme cu motoru…etc”

  Esti dispus sa risti viata motorului / masini si sa te trezesti ca ai schimbat benzinaria pt un protest , si sa te trezesti ca te paste o cheltuiala de 1000 de euro pt reparatii?

  Ai alimentat acum 2 saptamani de la OMV si mai ai 10 l de benzina in rezervor si vrei sa mergi pana la Sibiu (si retur) si mai ai in portofel 50 de lei si vrei sa alimtentezi de ei. Iti permiti acest lux de a amesteca benzina din rezervor cu una despre care nu sti mare lucru si/sau nu ai incredere?!?!

  P.S. este o situatie fictiva si nu sunt fan OMV si nici o alta companie petroliera.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *