– N-o fost pe-aici?
– Cine?
– Dinţu?
– Care Dinţu…?
– Cum care Dinţu? Mihai!
– Aaa, Bizonu?

Zis şi Dinţu, zis Bizonu, e cel mai meseriaş coleg din firmă. Cel mai de distracţie, cel mai şugubăţ, cel mai cool. Inteligent, se îmbracă ca un lord mereu, master of disguise, face poante şi e mega meseriaş. Îl iubeşte femeile şi toţi îl iubim. E unic, irepetabil şi nu se mai fabrică ca el. Uitaţi şi de ce! (vă recomand [View with PicLens])

[nggallery id=4]
Mulţumesc frumos, Mihăiţă, că m-ai lăsat să expun această parte pe veveveu! Dau o bere la primul chef al firmei 😀

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 43 comments

 1. Nea Costache Reply

  Gropare tata, m-ai dat gata cu poz(n)ele astea! Am ras copios inca de dimineata! Tipul e un simpatic, deosebit de original!
  O zi faina amandurora!

 2. Obi Two Kenobi Reply

  El are bizoana/soacra? Daca da, ele stie ce poze apare pe veveveu’ lu’ Groparu?

 3. Bizonu' Reply

  “Îl iubeşte femeile”- Băăăăăăă, știi tu ceva ce eu nu știu? 😀

 4. Konskriptor Reply

  Toţi beutorii să vie la Groparu’, că iel ştie d-astea! Că cine vine o data, nu mai pleacă-n veci! A se vedea cazul de mai sus ! 👿

 5. laura Reply

  @dush: nevasta (pentru moment doar mireasa), miner, moasa, balerina, cantaret (genul muzical nu stiu cat va fi tolerat :)) = toate astea intr-un singur om. E bun de tinut pe langa casa. .. :))

 6. Bernadette Reply

  uaaaai ce o sa i creasca ratingu’ la bizoo :))
  facem fan club Bizonu?

 7. mary Reply

  poate aud vreun barbat pe-acilisha ca mai zice de muieri ca au personalitati d-astea multiplicitare. 👿

 8. ioan botezatorul Reply

  de bunasama ca am pus adresa de mail la oha, ca sa NU ma poti spama. si de bunasama ca mi se ‘alfae daca din cauza asta sau alta nu apare commentu’, ca nu-i capatu’ pamantului.
  no, ce voiam sa zic
  ca prea exagerezi cu groparitu. adica mno, am inteles, tu esti groparu. doamna o fi gropareasa, batranii is groparoii, ala micu ii groparelu (sinistru!). astia de pe blog is gropariori, adjectivu’ ii groparesc. ce s-ar mai potrivi, zic io:
  sa te referi la ala cu care ai votat la senat / presedintie drept groparescu (suna a om politic), sa te tratezi la doctoru gropareanu (toti doctorii buni au nume cu -eanu, e o axioma); dacia gropan sa ti-o repari la nea gropea, mecanicu; la derectoru bancii sa-i zici gropovici, ovrei nenorocit; daca o sa cunosti vreon intelectual fin, nu poate fi decat (bietul) groparide;
  cat despre viatza personala, sa mai faci si o fetita, groparitza, sa creasca groparelu mare – groparash la gradinitza, groparici in clasa I, groparete cand o sa fie teenager, groparache pentru colegii de beute din facultate, groparu jr. cand o sa lucreze si el intr-o multinationala. pe urma il imbarliga o groparela, se insoara si iti face niste nepotzi-groparutzi.
  a, si cand o veni primu’ f…alau s-o invite pe groparitza la un cico in club, zi-i ‘ai grija, gropagiule! 👿 ‘
  hai mai da-o dreq ca deja e exagerat. ‘mai plimb-o, dom’le!’ cum era in bancu ala cu niegri.

 9. Ciprian Suciu Reply

  …mmdeci, cum ar veniiii, erea mai corect spus: auzz coleguuu?? Deci, când primeşti chenzina bea o BR dân partea mea…pretenii shtie dăce 😉

 10. sorin Reply

  Esti o resursa de fun oraijinala. Io zic sa publici posturi la 9 dimineata, sa-mi savurez si eu cafeaua fara cafea in hohote:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *