Dragilor, am nevoie de ajutorul vostru pentru filmul Usturoi

Da! Am nevoie de puţin ajutor, vă rog io frumos cât pot de mult.

Aşadar: ne-am înscris pe Reelhouse. Reelhouse este un fel de site de conţinut video pentru jucătorii din industria cinematografică, relativ nou lansat (sau nelansat, că am impresia că este în Beta) dar care, cel mai important, este partener Sundance. Ce e Sundance? Sundance e un fel de TIFF americănesc, şi dacă nu ai cumva de-a face cu Sundance, nu prea exişti pe piaţă.

Rugămintea mea: intraţi, vă rog, pe pagina dedicată filmului Usturoi şi mai priviţi o dată teaserul de pe site. Apoi, dacă doriţi să îi daţi şi un Like sau Love sau Follow sau whatever (vă puteţi loga cu profilul de Facebook, ca să economisiţi timp), io vă foarte mulţumesc! Pentru că dacă avem mai multe Like-uri şi Follow-uri, atunci ajungem undeva pe un trending page şi poate ne lipim de nişte donaţii de la americani, să putem termina filmul mai repede. Oricum, şi dacă nu dă nimeni nici un centuţ, tot e bine să se audă despre noi peste ocean. Aşa că daţi, vă rog, postarea asta la neamuri, prieteni, vecini, pisici, cui apucaţi, să facem nişte tsunami peste ocean!

Mai aveţi acolo tot felul de goodies – poze de la making of, bloopers, ba chiar şi un filmuleţ cu mine mulţumind, în engleză, potenţialilor donatori, asta pentru că aveam impresia că nu m-am făcut suficient de râs până acum în română.

Casa vrajitoarei
Captură din film: casa vrăjitoarei (avem şi aşa ceva)

PS: Dorim să ne mai înscriem pe nişte site-uri de crowd-sourcing, aşa că s-ar putea ca săptămâna viitoare să vă rog să refaceţi procedura pe încă două-trei www-uri. Atât, mulţumim!

Update: Iar dacă sunt printre voi oameni care doresc să contribuie la film ca-ntr-un crowd funding, pe lângă butonul de Support de pe ReelHouse, vă oferim aici trei conturi de donaţii – în RON, EUR şi USD:
EUR – RO76BTRLEURCRT00K2458901
USD – RO19BTRLUSDCRT00K2458901
RON – RO91BTRLRONCRT00K2458901
Destinatar: Asociaţia “Dianatic”.

Paypal: filmulusturoi@gmail.com

Un căţel din căpăţâna de Usturoi (îl ştiţi voi, e ăla cu blog) tocmai s-a îmbujorat :”>…

Later update: în doar 2 ore am ajuns pe home page, la Top Free (daţi scroll în jos) şi am strâns 50 de dolari! Hai, România! Nu pot ei număra cât putem noi vota! Hai, Teleormanu’!

75 lovituri, dă-i și tu!