1. În primul rând, foarte mulţumesc pentru sprijinul pe care-l acordaţi Usturoiului. Efectiv nu am cum să mulţumesc tuturor personal (vă mulţumesc aici! din ventri-cool!), şi nici nu ştiţi ce presiune apasă în jos pe umerii noştri văzînd atâta mobilizare, ne face mai responsabili şi mult mai înspăimântaţi. Adevărul este că nu am prea dorit să ajungem la cerut bani de la voi din moment ce există pe lume cazuri pentru care un ban în plus poate însemna o şansă la viaţă, dar întrucât nişte oameni s-au oferit şi au insistat să contribuie am cedat, pentru că aici nu e vorba de orgoliile Groparului, ci de ce putem face cu banii pentru cei doi copii extraordinari care ne-au ajutat cu filmările, precum şi pentru colegii lor din aceleaşi zone uitate de lume. Oricum, vom contoriza donaţiile şi, dacă filmul iese cum trebuie (adică dacă reuşim să ne scoatem măcar investiţia) vom dona suma primită de la voi unui sau unor cazuri umanitare disperate. Cum ar fi acesta de mai sus.

2. Acum o săptămână, premierul ţărişoarei noastre se lăuda că va debloca fondurile pentru bolnavii de cancer până miercuri. Ieri miercuri. Azi e azi joi, şi cam dijaba. Nu e frumos, domnu’ premier, că ne mor oamenii; asta în timp ce alţii fac tot ce pot ca să îi salveze.

3. Liviu Alexa nu s-a putut abţine să nu reintre în presă cu Ziar de Cluj. Să-i urăm succes!

4. Apropos de presă, Flavius Bunoiu a fost porcăit de presă în fel şi chip – pe bună dreptate, de altfel, pentru că e oltean şi e şi brunet (Flavius, e de bine! Dacă erai în… nu ştiu, în America poate ajungeai preşedinte, aşa eşti doar un oltean venit – ca şi taică-meu – “la noi în Ardeal”). A dat în judecată ziarul Bihoreanul şi a câştigat. Nu contează cât a câştigat, ci contează că a câştigat. Indiferent de ce bube în cap au oamenii, nu e mumos, maică, să te legi de zona în care s-au născut sau de felul în care arată. Dacă ăsta e jurnalism, apăi să mă iertaţi, rămân blogger până la muarte!

5. TVDeCe-ii au schimbat identitatea vizuală a Din On în Off, şi au de gând să meargă mai departe cu evenimentul. În curând… în curând… da’ las’ mai bine să zică ei!

6. Tovarăşul Psaico şi Vodafonu’ fac iarăşi Cluj Life Awards, aşa că dacă sunteţi din areal, vă invit cu drag să votaţi ce e devotat! Aici e secţia de votare.

7. Ca să fac pe fotografu’, iată cum arată un sandwich de 1 euro la noi, în Austria: aia din mijloc e carne bine-mersi în salam, frate.

photo(1)

…şi aşa arată carne de bou gătită 16 ore la 53 de grade, fragedă ca fraga. Numai la noi, la hotel Kehlbachwirt! Cu hrean dulce.

photo(2)

8. Mi s-a făcut extrem de foame.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. Andreia Reply

  Şi mie mi s-a făcut foame. Am şi uitat că vroiam să spun că un premier plagiator nu poate fi crezut pe cuvânt.

 2. Zina Reply

  Nu ar trebui sa avertizezi cumva gravidele care citesc blogul ca urmeaza poze cu mancare?? E aproape 11 noaptea, mi-e foame, mi-e lene… si nici nu sunt la voi, in Austria 🙁 . Solutii?

  In alta ordine de idei, Usturoi rulz! Mult succes! 😉

 3. FB Reply

  Domnu’ Groparu, dupa cum ziceam si ieri, va foarte multamesc pt sentimentele alese si impartasite cu cetitorii dumneavoastra de blog.
  Eu am vazut mai tarziu ca m-ai nominalizat ca nu intelegeam de ce se imbulzeste lumea la mine pe blog ca la ziua Sfintei Parascheva.
  In final am “infrant” sistemul si de-aia imi caut job ca nu vreu a fi freelancer, cum zic bloggerii la someri.
  Noroc! 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *