Dragă revistă Kamikaze, te implor spune-mi că nu m-ai plagiat

…şi tu.

Dragă revistă Kamikaze! Draga mea revistă Kamikaze,

Te respectam foarte mult pentru că izvorăşti din aceeaşi sursă Academiacaţavenciană care mi-a modificat mie abordarea asupra scrisului mai mult decât orice. În facultate s-a nimerit de multe ori să nu am bani de pită, dar Academia Caţavencu era, cu religiozitate, prezentă la mine pe masă – super bună pentru râs, dar nu foarte bună să o înghiţi în loc de ciorbă. Îndrăznesc să spun că, dacă nu eraţi voi şi Julică (poate în ordine inversă; poate), blogul ăsta nu ar fi existat. Că v-aţi certat apoi toţi şi v-aţi divorţat în Kamikazi şi Academii Caţavenci şi Caţavenci – pentru un provincial ca mine, situat departe de fierbinţeala de placă de beton încălzită de soarele capitalei care este Bucureştiul, treburile astea vor rămâne una din marile drame ale vieţii. Noroc că am apucat să public niţel pentru voi!

În fine.

Amu-s câteva zile de când eu şi ceilalţi care activăm pe meleagurile astea canardenchaîné-iste (pour les connaisserus) ale netului românesc am avut – slabă Domnului! – multă pită de aberat cu condamnarea varan-mogul-voiculescului. Şi… am aberat, frate!
Groparu.ro

Şi, după nici două ore, apare chestia asta pe site-ul vostru:

Kamikaze

Şi nu vroi să aflu de pe Twitter că m-aţi furat.
furt

Şi acum… pentru că ştim cu toţii că ne-am inspirat din acelaşi banc trist cu “ce e lung, verde şi are 90 de ouă? Corul Armatei!”, vă întreb: aşa-i că ne-a venit tuturor acelaşi banc pe buze, numai că l-aţi parafrazat şi l-aţi publicat cu întârziere voi faţă de mine? Aşa-i? Pentru că n-aş suporta dacă nu ar fi aşa, şi m-aş întrista altminteri, pentru că aveţi în tranşee cu voi mega minţi luminate (te pup, Alex Vărzaru!). Şi, deşi procesoman fiind (încă mă judec cu buzduganşimoral şi cu casadeasigurăridesănătate), dacă nu ar fi aşa, nu aş urmări alt destin decât cel neprocesual, dar plin de întristare.

Pentru că, la urma urmei, trustul ăsta împotriva căruia luptăm curajoşi şi eu, şi voi, pe interneţi, deja se află cu mine (se afla şi cu Julius, într-o vreme, dar el nu a avut acelaşi noroc ca mine) în proces dureros de plagiat, de vreo ceva 4 ani. Şi nu e frumos ca să câştige caracratiţa.

Chiar nu e.

De aia vă zic: comentaţi-mi amu, aci: aşa-i că e numai o coincidenţă cretină?

Mulţumesc,

Io.

23 lovituri, dă-i și tu!