Deci deschiderea Polus

Da-da-da, stiti voi, Polus Mall, cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din toata Romania.

Hostese demenţial de faine.

La deschidere: Florin Piersic Cicoflenderu’, Ioan T. Morar (asa ca daca nu va aparea veci pururi ceva scris in Catavencu de rau despre mall, sa stiti de ce!), Boc, Ovidiu Uscat, premarele Florestiului, başca o gaşcă de investitori care impreuna castiga pe luna cat castig io in 9 ani de zile, cu zile polare.

Hostese demenţial de faine!!!

Oameni care lucreaza de se caca pe ei, la greu, deci care alearga ca un stol de MIG-uri sa puie covoare de iarba, tufisuri, sa curete, etc. Cine o zis ca romanii nu sunt harnici bine o zis, finca toti care lucrau acolo erau sloveni, slovaci, unguri o gramada, rromi. A, si romani erau, si de fapt si ei bagau la greu, deci imi cer scuze pentru ce am scris mai sus.

Hostese absolut demenţial de faine.

Rau artificial inauntru, dar fara pesti. Am zis ca atunci cand mai venim de la pescuiala facem o miscare anarhica: intram in mall si aruncam trei plase de carasei din aia care nu mor never-ever in râuleţ (cine e pescar ştie ce zic! Caraşii is in stare sa traiasca si in apa aia grea de la Cernobâl!)

Hostese de-de-de-demenţial de faine (deja ma balbai numa cand ma gandesc).

Fantani arteziene. Cand le vezi, instant te trece sa meri la budescu, da’ toaletele is in celalalt capat, si tre sa mergi vreo 8 minute pana la una (cel putin numa’ acolo am vazut io sa fie, da’ io-s mai tantalau).

dsc00158.JPG

Hostese demenţial de faine.

Palmieri in centru’ comercial. Mai mici ca aia de la Mamaia. Singura problema e ca amu’ trebe sa aduca si caini care sa ii pişe.

dsc00160.JPG

Hostese demenţial de faine.

Am vazut ca un magazin chemase un popa sa le binecuvinteze afacerile, si toate vanzatoarele alea cu curu mare si pantaloni stransi si decoltati stateau serioase, si io radeam de ele, dar nici nu s-or miscat.

Hostese demenţial de faine, ca nici nu ai curaj să te uiţi la ele, şi îţi tremură mâna dacă vrei sa le faci poză. Aşa că nu veţi găsi pe blogul meu poze cu ele, perversilor!

dsc00161.JPG

Papa bun la final, chiar bun, si beutura. Promoţii şi tăte şele. Organizare faina, si muncită, s-o văzut asta. Numa interpretul ala de o tradus ce or zis gasca aia de investitori s-o cam balbait oţâră, ca se vedea că e pişat in pantaloni de emoţie. A, si acustica era proasta in spatele boxelor, si strainii astia vorbeau incet si cu accent maghiaro-olandezo-nu-se-stie.

Interpretul ala am fost chiar eu.

V-am zis oare despre hostese?

20 lovituri, dă-i și tu!