Io am tot stat si m-am gandit, si mi-am dat seama, dupa vreo 6 luni, de ce o castigat Baselu’ referendumu’ ala de suspendare.

Dupa cum poate mai tineti minte, trebia sa votati cu DA ca sa-l alungaţi, şi cu NU daca vroiati sa il reinstaurati la cârma patriei mele cu munţi şi văi (într-o vreme aparuseră şi buletine de vot cu a treia opţiune).

Deci io am aflat de ce lumea o votat cu NU: ţara mea are foarte multe femei. 75% din femeile cu care am incercat eu ceva delicios mi-au zis NU din start. Unele chiar rânjind.

Odată cu referendumul, mi-am dat seama ca nu eram io de vină: pur şi simplu populaţia asta feminină e învăţată să zică NU indiferent de.

Deja ma simt mult mai bine.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. WhiteWolf Reply

  Restul de 25% sunt din tabara lui “mã doare capu’ “. Respectiv, am buba la cap”
  Nu-i asa ? 😛

 2. Groparu Reply

  Da, sau “stii, am neshte bube acolo!”, “stii, nu-mi place de tine chiar asa de mult!”, “stii, pare incredibil, dar pana si o urata ca mine poate avea prieten, si eu il iubesc!”, “stii, mie-mi plac fetele!”, “stiti, sunteti prea batran pentru mine!”, “stii, cum dreq te gandeai ca noi doi am fi putut sa ne…??? LOOOOOOL!!!!”, “stii, as prefera sa ramanem amici!”, “stii, tu cu AIA vrei sa ma iubesti? LOOOOOOL!”, “stii, nu am baut suficient ca sa ma… stii tu… sa ma… cu tine!”, “cine, noi doi? noi doi sa ne…? NOI DOI????? lasa-ma un pic sa râd: =))” – si daca ma mai caut iti mai zic vreo tri volume! 😐

 3. eu Reply

  Bah, pe mine ce ma mira cu adevarat nu e ca ai 3 volume de nu-uri – dupa cum te stiu io – ci ca nu mai esti fata mare. Era in viata sau ai luat tacerea drept consimtamant?

 4. WhiteWolf Reply

  “Deci” nenea Cosmos a pus cea mai corecta, universala si indubitabila concluzie posibila 🙂 🙂 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *