Deci de ce mi-i mie ciuda ca nu-s arab bogat

Fazele astea is colese de un fost coleg care o avut oportunitatile sa discute cu ceva HP-isti la ceva conferintza de telecom unde l-or dus – bine-nteles – un avion si un ordin de delegaţie.

Deci HP-istii livrau echipamente de telecom la araboci. Si la un moment dat, arabocii cer vreo 4 servere HP. Asa ca HP-istii – ce sa faca? – li le livreaza, dupa exact specificatiile astora, la un scor de vro 2-3000 euroi/bucata, sau ceva de genu’.

Dupa 3 saptamani, le vin serverele refuzate de la araboci. HP-istii se crizeaza un pic, si ii suna pe araboci: ba, le zic astia, ce Dumnezau sau Allah au serverele de nu va plac? A, zice arabocii, is super OK, merg ca unse, desi au Windows pe ele; atâta numa ca-s prea urâte! Îs senzaţional de urâte. Cele mai urâte servere pe care le-am văzut noi, şi noi am văzut un catraliard de servere urâte! Deci s-ar putea scrie doctorate pe cât îs de urâte; is Miss şi Mister Cele Mai Urâte Servere din Lumea Asta! Mai urâte ca Tom Hanks, Barbra Streisand şi Woody Allen la un loc, la puterea plus infinit, înmulţit cu doi. Mai urâte ca o femeie urâtă, măh, dacă vă puteţi închipui ce e aia! Prea urâte, plm.

Aşa că HP-iştii, băieţi dăjtepţi, se apucă de treabă, şi în alte 2 săptămâni le livrează la arăboci ditamai serverele suflate cu aur placat solid de nuş câte karate şi kung-fu, bătute cu nestemate şi porcovenii care sunt cele mai bune prietene ale damelor, diamante le zice, aflaţi şi voi, că şi io numa ieri am aflat, că aşa mi-o zis aia de si-o punea cu Kennedy, Marilena lu’ Monroe. Cost per porcărie de Barbie-server d-asta bătut cu nestemate roz şi rare – 30.000 coco, deci moca. Arăbocii se udă pe ei de fericire, le iau, le pupă, zic şi “Aman!” sau “Hrhrrrrlhhhhh” în limba aia a lor care se vorbeşte cam din spatele luetei, aşa, plătesc bucuroşi, şi merg să le prezinte prinţului care stăpânea reţeaua GSM care comandase serverele.

Prinţul saudit pică în falcă de fericire când le vede, şi numaidecât porunceşte ca sysadminii să le instaleze şi să le pună la treabă, aşa aurite cum iereau iele! Aşa că serverele ajung, frumos, unde le era locul: într-o camera a serverelor unde mai erau inca vreo jde de servere, şi unde aveau acces, zilnic, doar una sau doo persoane, şi şi ăia sysadmini, nici măcar persoane 100%.

Iar despre reţeaua de telefonie mobilă a prinţului saudit – în episodul următor, fincă şi mâine voi avea nevoie de trafic.

Această postare se bazează pe un fapt real.

23 lovituri, dă-i și tu!