Deci cam asta e!

This is it, cu alte cuvinte.

Mi-am pornit furia visinie cu ajutorul unui taximetrist, finca baterie – din pix! Sireaca, atâta zăpadă avea pe ea că am primit mail de la Putin, vroia sa-si exileze in ea dizidentii. I-am dat mail înapoi “da’ tezauru’, tezauru’ unde e?” si m-o pus pe lista de spam, deci atentie mare, dragi conducători de Dacii!

Am avut un an mega greu, şi deja m-am săturat ca la fiecare final de an să declar “asta o fost cel mai greu an din viata mea”. Mi-am avut părinţii în spital săptămâni în şir, am avut alte săptămâni în şir când nu am izbutit să scot banii de pkită (da’ bani de ţigări am avut fest, a’ dreq naţie de Gropar!). Am pierdut multe pe o parte şi am castigat putine pe altele, dar am şi pierdut puţine pe alte părţi şi am câştigat multe pe celelalte. Şi criza m-o pălit  aşa de bine, că încă mai merg crăcănat, şi ezit să intru la duşuri cu ea; oricum, am reuşit să intru în noul an cu datorii semnificativ mai puţine decât am intrat, şi ratele mi le-am plătit la timp, deci un pic de pişu în gură la criză tot am făcut. Şi sper să îi mai fac, că-i criză d-aia pişăcioasă.

De sărbători am schimbat, în bunul meu stil, planurile, deci nu mai merg la Maramu’ de Crăciun, ci viu, frumuşăl, acasică, la Sighie, la colindat cu gaşca cu care am colindat negreşit din liceu. Sibiu unde o să mă şi revelionizez, dacă Dumnezeu e aşa de băiat finuţ cum îl ştiu eu, şi cam e, numa’ atâta vă rog – să-l ţineţi ocupat cu rugăciunile voastre, că dacă se plictiseşte poate uită de mine şi nu îmi mai frige un început de an ca în 2009. Căutaţi în arhivă, dacă vă roade curiozităţile ca pe şorici!

Cât despre voi (staţi oleacă să îmi şterg o lacrimă de emoţie, că mi-o intrat antigel în ochi) – vă mulţumesc că mă citiţi. Că dacă nu ierea blogu’ ăsta să mai vărs zădufurile, viaţa mea era mult mai puţin colorată! Adică era, da’ numai de culoare vânătă. La ochi. Aşa că vă doresc multă sănătate, vouă şi fameliilor, împăcări cu dujmanii, că nu face bine la kharma, bani de beut vinuri fierte sau sucuri naturale (dacă sunteţi pocăiţi – da, Sorinele din Japonia, la tine mă refer!), succese meritate pe deplin, multă bucurie de sărbători, şi un cur cald de muiere să strângeţi şi să pupaţi prin aşternuturi asudate de la sexuleţ, că tulai, Doamne, faine mai sunt femeile iarna! (aţi băgat de seamă ce fain le miroase pielea de la ger?) OK, OK, sau cur de mascul, dacă faceţi parte din regnul care face pişu la budă stând cu curu’ pe colac. Alceva – veselie, avere, maşini care nu se strică şi zero şpăgi & amenzi date sau luate. Şi să nu luaţi/daţi ciuperci de puţe nimănui. Asta indubitabil 😉

Vă pup, tu!

34 lovituri, dă-i și tu!