This is it, cu alte cuvinte.

Mi-am pornit furia visinie cu ajutorul unui taximetrist, finca baterie – din pix! Sireaca, atâta zăpadă avea pe ea că am primit mail de la Putin, vroia sa-si exileze in ea dizidentii. I-am dat mail înapoi “da’ tezauru’, tezauru’ unde e?” si m-o pus pe lista de spam, deci atentie mare, dragi conducători de Dacii!

Am avut un an mega greu, şi deja m-am săturat ca la fiecare final de an să declar “asta o fost cel mai greu an din viata mea”. Mi-am avut părinţii în spital săptămâni în şir, am avut alte săptămâni în şir când nu am izbutit să scot banii de pkită (da’ bani de ţigări am avut fest, a’ dreq naţie de Gropar!). Am pierdut multe pe o parte şi am castigat putine pe altele, dar am şi pierdut puţine pe alte părţi şi am câştigat multe pe celelalte. Şi criza m-o pălit  aşa de bine, că încă mai merg crăcănat, şi ezit să intru la duşuri cu ea; oricum, am reuşit să intru în noul an cu datorii semnificativ mai puţine decât am intrat, şi ratele mi le-am plătit la timp, deci un pic de pişu în gură la criză tot am făcut. Şi sper să îi mai fac, că-i criză d-aia pişăcioasă.

De sărbători am schimbat, în bunul meu stil, planurile, deci nu mai merg la Maramu’ de Crăciun, ci viu, frumuşăl, acasică, la Sighie, la colindat cu gaşca cu care am colindat negreşit din liceu. Sibiu unde o să mă şi revelionizez, dacă Dumnezeu e aşa de băiat finuţ cum îl ştiu eu, şi cam e, numa’ atâta vă rog – să-l ţineţi ocupat cu rugăciunile voastre, că dacă se plictiseşte poate uită de mine şi nu îmi mai frige un început de an ca în 2009. Căutaţi în arhivă, dacă vă roade curiozităţile ca pe şorici!

Cât despre voi (staţi oleacă să îmi şterg o lacrimă de emoţie, că mi-o intrat antigel în ochi) – vă mulţumesc că mă citiţi. Că dacă nu ierea blogu’ ăsta să mai vărs zădufurile, viaţa mea era mult mai puţin colorată! Adică era, da’ numai de culoare vânătă. La ochi. Aşa că vă doresc multă sănătate, vouă şi fameliilor, împăcări cu dujmanii, că nu face bine la kharma, bani de beut vinuri fierte sau sucuri naturale (dacă sunteţi pocăiţi – da, Sorinele din Japonia, la tine mă refer!), succese meritate pe deplin, multă bucurie de sărbători, şi un cur cald de muiere să strângeţi şi să pupaţi prin aşternuturi asudate de la sexuleţ, că tulai, Doamne, faine mai sunt femeile iarna! (aţi băgat de seamă ce fain le miroase pielea de la ger?) OK, OK, sau cur de mascul, dacă faceţi parte din regnul care face pişu la budă stând cu curu’ pe colac. Alceva – veselie, avere, maşini care nu se strică şi zero şpăgi & amenzi date sau luate. Şi să nu luaţi/daţi ciuperci de puţe nimănui. Asta indubitabil 😉

Vă pup, tu!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 34 comments

 1. TVdece Reply

  Sa ne ajute Cel de Sus cu absolut tot ce ti-o venit la gura. Si sa ne mai ajute cu niste fecioresti pentru la anu’, zic. In alta ordine de idei: “Ruland, ruland, ruland pe parau…”
  Te tzuc balos!

  PS: Da’ latzai putem da/lua?

 2. Rasta Man Reply

  Indubitabil … va fi mai bine / Fireste va fi mai fain /
  binenteles ca va fi mai multa bere / si 10 lei pachetu de tigari 😀 (se tin astia ai nostri de promisiuni)

  LA MULTE ,,, 🙂

 3. danucblog Reply

  Draga gropare, sarbatori porno iti doresc. Si-ti multumesc pentru ca aici scrii tu chestii care pe mine ma relaxeaza maxim, ca frumoasa scriitura ai. Noroc iti urez, din inima Munteniei 🙂

 4. Mitropolitanul Reply

  Meri cu Dumnezeu in fata, caci ce-l ce-L are pe El in suflet nu va fi vitregit nici de mahmureala nici de indigestie alimentara never ever !

 5. Dan Ciulea Reply

  gropare zici ca mori, si asta e ultimul post… hai ca la anu o sa fie mai bine… daca nu pentru noi pentru ei. 😉
  Iti doresc si eu sarbaoutori fericite…

 6. Nicu Reply

  Toate cele bune Gropare , da si alea niebunie, ca doar alea is mai bune 😀

 7. Marghioala Reply

  Daca la fiecare final de ceva, declari ca “a fost cel mai”, atunci inseamna ca traiesti la superlativ. Relativ e doar punctul tau de vedere.
  Sa ai cel mai an de pan’acu’! E la liberu’ arbitru’ gradu’ si termenu’ de comparatie.

 8. Catrina Reply

  Intr-un film, am uitat care, mda, am si eu o virsta, scria in engleza pe un zid – traduc in romana, ca nu mai tin minte cum suna in engleza: “Iti multumesc Doamne, pt tot ce mi-ai dat, pt tot ce mi-ai luat si pt tot ce mi-ai lasat!”

  Bafta!

 9. mike litoris Reply

  Iti multumim, bre Gropare, ca ne incanti retina si ne lasi un zambet tamp pe mecla cu fiecare post(nu post d`ala de care zice popa ma). Sarbatori fericite!

 10. Nixon Reply

  Sa ai concediu pana in ziua de pensie,
  Sa-ti intre 5 salarii zilnic pe card,
  Sa fii iubit de vecine si sa traiesti cat Matusalem.

 11. un ohm Reply

  Uai, groparele, asta fu profunda! Ptiu, ptiu aproape ca imi curge rimelu’ de lacrimi si astea. Sarmalitori fericite si tie ca mi-esti tare drag!

 12. Sorinelu' Reply

  グロパル様、
  よいお年をお迎えください。
  ソリネル。

 13. iyli Reply

  sa fie frumos la sibiu. Am trecut #calatorinromania prin oras la inceputul lui decembrie.mare noroc pe voi ardelenii ca sunt facute treburile cu bun simt pe acolo, nu tiganie ca in bucuresti. Numai bine!

 14. Quadratus Reply

  Lasa… Lasa… Ca sa stii ca si eu am avut unul dintre cei mai ciudati ani din istoria mea personala, care este si se si afla. Nu neaparat rau, da` ciudat de tot. Da` fara tigari nici io n-am ramas, na! Mama zacea ca: “ma, voi astia, pipasii, scoateti bani si din chiatra saca”- Ihi!
  Un an nou sexos si bun si mandru si minunat si mirobolant si fantastic si formidabil si… Iti doresc, ma Gropare! Tie si tuturor cetitorilor tai! Hai sa traim, mai copii!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *