De ce plec in concediu

Io plec in concediu finca am avut o saptamana in care am tradus texte care suna cam asa:

Corp octogonal articulat de trei brâuri formate din şiruri de motive trilobate şi crinuri decupate, iar pe corpul cănii apar trei herme. Corpul se sprijină pe picioare de leu dispuse pe sfere. Talpa este decorată cu motive traforate de crinuri alternate cu cvadrilobi. Partea superioară prezintă un cap de putti înaripat, având toarta decorată cu volute şi un şir de astragal.

Desi nu se prea compara cu asta, traducerea asta nu fu singulara; finca am mai avut si

La ora actuală nu există biomarkeri serici, tisulari sau din sucul pancreatic specifici, predictivi şi prognostici, pentru cancerul de pancreas. De aceea, detectarea cantitativă proteomică din ţesuturile pancreatice a intrat în sfera de interes a cercetătorilor, mai ales materialul citologic obţinut din puncţia fin aspirativă pancreatică preoperatorie. Suprafaţa urmează un tratament care să faciliteze ionizarea proteică, este supusă energiei unui laser care separă  proteinele, identificate apoi prin spectrometrie de masă  în timp de zbor, rezultând proteinograma. Investigarea pacienţilor şi recoltarea de mostre tisulare se  va face prin ecoendoscopie – tehnică imagistică convenţională considerată cu cea mai mare acurateţe la ora actuală şi care este de 4 ani folosită în arsenalul diagnostic din Romania.

Ati inteles acuma de ce?

Pa. Ne vedem in maximum 2 saptamani, asta numa in cazu in care nu gasasc ceva niet prin Coztineshti, pe unde umblu sa-mi caut tineretea pierduta, si ma ia pofta sa scriu cu o mana si sa beau berule cu cealalta. Sa fiti iupitzi!

12 lovituri, dă-i și tu!