Io plec in concediu finca am avut o saptamana in care am tradus texte care suna cam asa:

Corp octogonal articulat de trei brâuri formate din şiruri de motive trilobate şi crinuri decupate, iar pe corpul cănii apar trei herme. Corpul se sprijină pe picioare de leu dispuse pe sfere. Talpa este decorată cu motive traforate de crinuri alternate cu cvadrilobi. Partea superioară prezintă un cap de putti înaripat, având toarta decorată cu volute şi un şir de astragal.

Desi nu se prea compara cu asta, traducerea asta nu fu singulara; finca am mai avut si

La ora actuală nu există biomarkeri serici, tisulari sau din sucul pancreatic specifici, predictivi şi prognostici, pentru cancerul de pancreas. De aceea, detectarea cantitativă proteomică din ţesuturile pancreatice a intrat în sfera de interes a cercetătorilor, mai ales materialul citologic obţinut din puncţia fin aspirativă pancreatică preoperatorie. Suprafaţa urmează un tratament care să faciliteze ionizarea proteică, este supusă energiei unui laser care separă  proteinele, identificate apoi prin spectrometrie de masă  în timp de zbor, rezultând proteinograma. Investigarea pacienţilor şi recoltarea de mostre tisulare se  va face prin ecoendoscopie – tehnică imagistică convenţională considerată cu cea mai mare acurateţe la ora actuală şi care este de 4 ani folosită în arsenalul diagnostic din Romania.

Ati inteles acuma de ce?

Pa. Ne vedem in maximum 2 saptamani, asta numa in cazu in care nu gasasc ceva niet prin Coztineshti, pe unde umblu sa-mi caut tineretea pierduta, si ma ia pofta sa scriu cu o mana si sa beau berule cu cealalta. Sa fiti iupitzi!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

 1. IepurasulAtomic Reply

  Concediu fain ma Groapare, sa-ti fie burta plina cu mici, gatu’ inundat cu bere si fatza infipt adanc intr-o pereche de sani voluptosi…cel putin o pereche :D. Sa ne auzim cu bine…io o sa sufar fara articolele tale, asha ca sper sa ai si-o mana libera pentru tastatura, da’ numa’ daca se poate. Hai noroc.

 2. Luna Betiluna Reply

  dom`le, io zic ca distractie neplacuta n-are cum sa-ti iasa, desi la cum te prezinti in ultima vreme…(cin-cin, s.a.)…nu se mai stie … still, iti urez sa fii in forma buna, sa faci fata provocarilor din onor statiunea tineretului care este

 3. Luna Betiluna Reply

  hai c-am beut io-naintea ta si n-am vazut c-ai scris 2 saptamani …. imi trebe tare concediuuuuu

 4. Groparu Reply

  @All: Deci ba, mersi fain de urari, va asigur ca am o gruaza de povestit, ca nij in concediu’ asta Dumnezeu nu o avut kef sa ma plictisesc! Numa atata va dau de preludiu, ca atata fusai cuprins de evlavie ca era cat p-aci sa imi fac cruce in moscheea din Constantza, phuii mei…
  @C|neva: Ba, ultima data cand am verificat eu eram in spatele mousului. Da’ sa stii ca io joc nasol numa ca sa nu va fac pe voi sa va simtiti prost :d

 5. VIP Reply

  pa’ tu meri la costinesti sa cauti internetu cand ii plin de tzatze goale pe acolo? slab om!

 6. Sorinelu' Reply

  mnoah, iti doresc sa te frigi la soare ca un mic, asa sfaraind… si sa surfezi pe valuri de bere cu spuma de 2 dejete. hai concediu placut si sa-ti retraiesti tineretzea la maxim.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *