De ce nu primesc rest de la şoferii de taxi

Da, eu nu primesc rest de la şoferii de taxi nu din cauză că nu au să-mi deie gume Orbit. Nu! Eu nu primesc rest de la ei pentru că deţin dovada irefutabilă că şoferii de taxi sunt agenti MISA. Agenţi MISA care beau pişu, şi îţi dau şi ţie, pe nevăzute, aceeaşi licoare!

Ladies and gentlemen of the jury, iata traseul unui strop de pişu:

1. Aţi văzut vreodată prohabul (ie, partea aia de la pantaloni cu shlitzu’) soferilor de taxi? Exact – io, unu, is sigur ca de fiecare data cand termină de făcut pishu şi îşi scutura lebăduţa la toaletă, doi-trei stropi se agaţă de prohab, ca supravieţuitorii de pe Titanic de orice fir de pai, în largul mării. Io îi numesc “stropi evadaţi” (fincă îmi aduc aminte de eroii din filmele americane care evadau din lagărele japoneze).
2. Ati vazut vreodata unde isi tin taximetriştii microfonul de la staţia de emisie-recepţie, când sunt pe traseu? Exact – între picioare. Da. Deci microfonul se freacă de partea aia de prohab şi recoltează cei trei stropi de pişu rebeli, pe care-i păstrează pentru sine.

3. Aţi văzut vreodată cum vorbesc şoferii de taxi la microfonul staţiei, când vorbesc la microfonul staţiei? Exact – îşi lipesc buzele de microfon, iar cei trei stropi rebeli de pişu de pe microfon, evadaţi de pe Titanic, se contopesc cu buzele şoferului, şi ajung in guriţa lor.

N-am terminat încă!

4. Aţi văzut vreodată cum dau taximetriştii restul clienţilor? Exact – scot portofelul, scuipă în degete SCUIPATUL ACELA ÎMBIBAT CU CEI TREI STROPI DE PIŞU EVADAŢI DE PE PROHAB, şi îţi numără restul, pe care tu, de bună credinţă, îl bagi în buzunar. Deja mânuţele tale au intrat în contact cu saliva de pe bancnote, aceeaşi salivă contaminată cu pişu mic şi rebel şi galbin.

5. Aţi urmărit vreodată unde ajung mânuţele voastre într-o zi normală? Exact – caşti, pui mâna la gură. Fumezi (eu nu mai! :D) – duci mâna la gură. Rozi unghiile (eu practic acest sport cu furie) – duci mâinile la gură. Te scobeşti între dinţi – duci mâinile la gură. Dai noroc cu amantu’ lu nevasta-ta – il contaminezi si pe el, care o contamineaza pe nevasta-ta, şi ea pe tine, si ciclul reporneste.

Deci iata, ladies and gentlemen of the jury, q.e.d. Cand va mai urcati in taxi, ar fi bine sa aveti bani potriviti!

19 lovituri, dă-i și tu!