Da, eu nu primesc rest de la şoferii de taxi nu din cauză că nu au să-mi deie gume Orbit. Nu! Eu nu primesc rest de la ei pentru că deţin dovada irefutabilă că şoferii de taxi sunt agenti MISA. Agenţi MISA care beau pişu, şi îţi dau şi ţie, pe nevăzute, aceeaşi licoare!

Ladies and gentlemen of the jury, iata traseul unui strop de pişu:

1. Aţi văzut vreodată prohabul (ie, partea aia de la pantaloni cu shlitzu’) soferilor de taxi? Exact – io, unu, is sigur ca de fiecare data cand termină de făcut pishu şi îşi scutura lebăduţa la toaletă, doi-trei stropi se agaţă de prohab, ca supravieţuitorii de pe Titanic de orice fir de pai, în largul mării. Io îi numesc “stropi evadaţi” (fincă îmi aduc aminte de eroii din filmele americane care evadau din lagărele japoneze).
2. Ati vazut vreodata unde isi tin taximetriştii microfonul de la staţia de emisie-recepţie, când sunt pe traseu? Exact – între picioare. Da. Deci microfonul se freacă de partea aia de prohab şi recoltează cei trei stropi de pişu rebeli, pe care-i păstrează pentru sine.

3. Aţi văzut vreodată cum vorbesc şoferii de taxi la microfonul staţiei, când vorbesc la microfonul staţiei? Exact – îşi lipesc buzele de microfon, iar cei trei stropi rebeli de pişu de pe microfon, evadaţi de pe Titanic, se contopesc cu buzele şoferului, şi ajung in guriţa lor.

N-am terminat încă!

4. Aţi văzut vreodată cum dau taximetriştii restul clienţilor? Exact – scot portofelul, scuipă în degete SCUIPATUL ACELA ÎMBIBAT CU CEI TREI STROPI DE PIŞU EVADAŢI DE PE PROHAB, şi îţi numără restul, pe care tu, de bună credinţă, îl bagi în buzunar. Deja mânuţele tale au intrat în contact cu saliva de pe bancnote, aceeaşi salivă contaminată cu pişu mic şi rebel şi galbin.

5. Aţi urmărit vreodată unde ajung mânuţele voastre într-o zi normală? Exact – caşti, pui mâna la gură. Fumezi (eu nu mai! :D) – duci mâna la gură. Rozi unghiile (eu practic acest sport cu furie) – duci mâinile la gură. Te scobeşti între dinţi – duci mâinile la gură. Dai noroc cu amantu’ lu nevasta-ta – il contaminezi si pe el, care o contamineaza pe nevasta-ta, şi ea pe tine, si ciclul reporneste.

Deci iata, ladies and gentlemen of the jury, q.e.d. Cand va mai urcati in taxi, ar fi bine sa aveti bani potriviti!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 19 comments

 1. eye-contact Reply

  da nu mai bine nu mergi deloc cu taxiul?
  si-apoi, ce e asa de gretos la 3 stropi de pisu? exista lucruri muuuuuuuuult mai neplacute pe care poti sa le bagi in gura!

 2. July Reply

  no, apai…azi a fost ultima zi cand am folosit taxi-ul…mersi fain, caci ute’ asa ma faci sa ma mentin intr-o forma atletica!

 3. baghy Reply

  :)))) la inceput am crezut ca nu primesti rest din cauza ca te stiu cu bani. dupa am realizat toata gandirea

 4. zone-ro Reply

  http://zone-ro.blogspot.com/

  primesti rest insa doar daca restul tau e mai mare de 1 leu nou. daca nu ai de primit mai mult de atat , atunci nu insista sa ti se dea rest pt ca iti vor spune ca nu au. DAR, daca taximetristul lucreaza la o firma , poti suna la dispecerat si daca ii faci plangere cei de la firma il pot suspenda sau chiar da afara, si cel putin 1 saptamana nu mai potate lucra in calitate de taximetrist. Ei cred ca noi nu stiu de lucrurile astea dar daca ai vrea sa ii freci o poti face ca nimeni nu se uita la un taximetrist ca si asa ca is prea multi 😀

  http://zone-ro.blogspot.com/

 5. Paszti Reply

  Tot despre rest… deja asteptam sa vad ce sa faca farmacista ca nu avea guma de mestecat la vanzare … mi-o dat Algocalmin! Bine ca nu mi-o dat pilula de dupa, ca de f*** m-o f***

 6. nimeni Reply

  Io aştept ziua în care scrierile Groparului o să fie recitate dimineaţa la radio de către Buzdugan şi Morar, evident ca şi când le-ar fi iscat minţile lor (lipsă) 😀

 7. L3ST Reply

  zone-ro – te roaga eu nu-ti mai incercui commenturile cu linkul spre blog ca imi zgarii retina!!

 8. Ana Reply

  Asta mi-a adus aminte de bancul ala cu iepurasul care vroia sa imprumute o cratita de la urs 🙂

 9. n3cr0fila Reply

  poti tine banii in chiloti…in partea din fata sau in aia din spate,in asa fel incat sa nu te stanjeneasca.Cand tre` sa platesti,bagi mana si`i scoti…asa sunteti chit….si ca chitul sa fie mai mult de partea ta,ii poti lasa si vreun muc lipit pe vreo bancheta ceva.Nu e mare treaba,dar te simti oricum mai satisfacut si parca greata nu mai e asa de mare.

 10. The Original Yankee Reply

  intr-o dimineata , taxi spre birou, scoate nenea sa-mi dea restul, traseul clasic exact conform descrierii tale pana la punctul (4)… si ramane cu mana dreapta intinsa cu 3 lei in ea… iar in stanga portofelul… si ramane siderat ca ii iau portofelul si-mi scot 3 lei din el, ii zic la revedere, cobor si ma duc la munca.

  Gropare, educatorul natiunii, cum as da eu in hepatita fara tine!!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *