Cum folosește un pescar Internetul mobil de la Raiffeisen

La fel ca de fiecare dată, Groparu nu poate rezista unei invitații de a se da mare pescar; mai ales că-n perioada asta sunt ceva prohibiții și am avut o scuză foarte bună de a veni acasă fără nici o captură.

Plus că e cam greu să prinzi ceva în curte, asta vă zic 100%.

Așadar, cum face un pescar swipe pentru a-și verifica soldul pe telefon la Raiffeisen Bank? Păi, cu voblere și năluci nu se poate, că nu sunt vii, iar ecranul telefonului devine frigid și nu răspunde; așa că am încercat cu ce o sperie pe nevastă-mea cel mai mult și mai mult și mai mult pe lumea asta – o râmă proteică delicioasă, genul care i-ar lăsa gura apă marelui gourmet care este Bear Grylls, mai ales dacă ai sold 0 (zero) și ți-e fomică.

Nici alți bloggeri nu au fost mai prejos (clickaici!), dar se pare că eu sunt singurul care are fetișuri cu râme.

Ce mai trebuie să știți despre aplicația de internet mobil a Raiffeisen este că poți plăti impozitul de pe online pentru:
– chirii (eu, unul, vă doresc să câștigați cât mai mult din chirii; să strige lumea pe stradă după voi, cu năduf: huooo, rentierilor!)
– casă
– mașină
– activități independente
– și ce-o mai fi.

Apoi: mai poți reîncărca o cartela de telefon, primești (de dorit)/trimiți (de nedorit) bani prin Western Union, te ocupi de investiții (fonduri de investiții, depozite și altele), mai primești niște bani de la Soroș sau de la Illuminati, ce mai! Faci de toate.

Și te poți loga cu un PIN simplu, după ce-l configurezi, sau chiar cu amprenta, dacă dorești; tot ce-mi mai rămâne acuma de făcut este să vă urez să aveți conturile pline, pentru că și concediile alea trebuiesc făcute, nu? #stilurideswipe #tareswipe #viatafaracash

10 lovituri, dă-i și tu!