La fel ca de fiecare dată, Groparu nu poate rezista unei invitații de a se da mare pescar; mai ales că-n perioada asta sunt ceva prohibiții și am avut o scuză foarte bună de a veni acasă fără nici o captură.

Plus că e cam greu să prinzi ceva în curte, asta vă zic 100%.

Așadar, cum face un pescar swipe pentru a-și verifica soldul pe telefon la Raiffeisen Bank? Păi, cu voblere și năluci nu se poate, că nu sunt vii, iar ecranul telefonului devine frigid și nu răspunde; așa că am încercat cu ce o sperie pe nevastă-mea cel mai mult și mai mult și mai mult pe lumea asta – o râmă proteică delicioasă, genul care i-ar lăsa gura apă marelui gourmet care este Bear Grylls, mai ales dacă ai sold 0 (zero) și ți-e fomică.

Nici alți bloggeri nu au fost mai prejos (clickaici!), dar se pare că eu sunt singurul care are fetișuri cu râme.

Ce mai trebuie să știți despre aplicația de internet mobil a Raiffeisen este că poți plăti impozitul de pe online pentru:
– chirii (eu, unul, vă doresc să câștigați cât mai mult din chirii; să strige lumea pe stradă după voi, cu năduf: huooo, rentierilor!)
– casă
– mașină
– activități independente
– și ce-o mai fi.

Apoi: mai poți reîncărca o cartela de telefon, primești (de dorit)/trimiți (de nedorit) bani prin Western Union, te ocupi de investiții (fonduri de investiții, depozite și altele), mai primești niște bani de la Soroș sau de la Illuminati, ce mai! Faci de toate.

Și te poți loga cu un PIN simplu, după ce-l configurezi, sau chiar cu amprenta, dacă dorești; tot ce-mi mai rămâne acuma de făcut este să vă urez să aveți conturile pline, pentru că și concediile alea trebuiesc făcute, nu? #stilurideswipe #tareswipe #viatafaracash

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. Cam Reply

  Abia astept BF de maine (NOT), sa vad ce alte surprize mi-a mai pregatit Raiffeisen…

 2. Cam Reply

  Daca voi folosi serviciul lor Swipe (NEVER), tot ce-i posibil sa-mi scrie careva din Kenya ceva de genul…slabe sanse sa mai raman clientul acestei banci. Fac ceva pe zidul RZB, tocmai mi-au confirmat printr-un raspuns la o sesizare ca nu dau doi bani pe clienti, cel putin persoane fizice. Si inca ceva, aviz cititorilor: cand sunteti in strainatate si vreti sa retrageti de la ATM numerar in moneda tarii respective, nu alegeti niciodata serviciul tepar DCC care va sugereaza sa faceti tranzactia in moneda cardului. Am ramas fara 20 de Euro din cauza asta, si RZB nu se simte vinovata cu nimic…dar nici nu afiseaza comisionul DCC separat pe extrasul de cont, ci il baga direct in suma care cica ar fi fost ridicata de la ATM, adica mai mare cu 20 de Euro, ca sa poate aplica comision de ridicare numerar mai mare…na ca m-am enervat iara.

 3. Cam Reply

  Nu-mi trebe raspunsuri seci, ci respect si Kulanz, stie el domnul Groningen ce-i aia…

 4. Pozilla Reply

  De-o grămadă de vreme te citesc, da’ să ştii că din ce în ce mai greu; au şi dioptriile rolul lor, da tot nu pricep de ce varianta pe mobil arată ca aia de desktop şi vițăvercea. Am înțeles că ai fost ocupat cu filmu, (l-am văzut deja de două ori, pls un link pt online că mă umflă “nievasta”) da’ poate vorbeşti cu o duduie din asta mega-profi ca astea de la bănci să se întâmple ceva

 5. Groparu Nemernic Reply

  @ Cam, iaca ce zic Raiffeisenii:
  Când vrei sa retragi numerar de la un ATM din strainatate ai doua optiuni:
  1. retragere numerar cu conversie: bancomatul afiseaza un curs de schimb si te intreaba daca esti de acord. Tranzactia se va efectua la cursul stabilit de banca acceptatoare, cea de care apartine ATM-ul pe care l-ai folosit. Este o tranzactie care se face cu acceptul tau.
  2. retragere numerar fara conversie: se va aplica cursul valutar stabilit de VISA/Mastercard.
  Ce mai zic Raiffeisenii? Să le scrii un mesaj privat pe pagina de Facebook si zi-le ce si cum – https://www.facebook.com/RaiffeisenBankRomania/?fref=ts.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *