Unul din cei doi enfants terribles din Usturoi, Sebastian Topan, a făcut exact ce scria în scenariul filmului: de data asta nu a mai fugit, ci a venit agale la Cluj și este elev la Liceul de Artă Dramatică. Da, ca să devină actor!

Și, pentru că este extraordinar de spontan, inventiv și haios (nici unul din interviurile din Usturoi cu el nu a fost regizat, practic el a făcut în fața camerei stand-up comedy la 12 ani!), s-a lansat în vlogging. Mno, de inteligent e inteligent, de frumușel e frumușel… doamnelor, domnișoarelor și domnilor, subscribe aici, la canalul lui, unde va publica de-ale sale! Deocamdată, acest prim vlog este publicat pe platforma Junimea, dar începe în curând și cu ale lui 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=weOXkmZdm3A

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

  1. Corina Dindelegan Reply

    Filmul e bun, te prinde, povestea e plauzibilă și, mai puțin obișnuit pentru filmele românești post-comuniste, scoate laturile frumoase ale oamenilor în evixență. Roluri interpretate bine, iar actorii copii -extraordinari. Sunt impresionante naturalețea și inocența cu care joacă. Felicitări întregii echipe!

  2. cristi Reply

    O să aibă foarte mulţi bani, o să stea la piscină cu fete frumoase, o să meargă pe covorul roşu şi o să respire prafuri albe.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *