Cel mai bun sfat despre cum se fac copiii

De regulă, cel mai bun sfat despre cum se fac copiii îl primeşti de la cei care nu au copii. Pe bune.

80% din cei care au copii reuşesc relativ uşor, şi din cauza asta pun pariu că nici nu prea îi interesează ce se petrece, de fapt, acolo jos, pe câmpul de bătălie. Habar nu au când trebuie eliberaţi soldaţii ăia albi cu cea mai clar trasată misiune din lume, aceea de a ajunge cu bine la ovul şi de a desemna câştigătorul care va scoate ovulul la cafea în noaptea aceea (ce fac ceilalţi înotători costumaţi în culoarea de asistent medical rămâne un mister pentru mine, că la vremea mea eu am plătit cafeaua).

În schimb, ceilalţi 20% cărora nu le iese şmecheria au tot felul de teorii, pentru că s-au documentat din greu. Şi cea mai ghiduşă am auzit-o de la ceva doctoriţă prietenă cu nevastă-mea, căreia i-am spus că ne dorim o frăţioară sau un surior pentru Gropărelu’ şi care nu a pregetat să ne împărtăşească, cu zel misionar, din experienţa ei:
– Prima dată – vă culcaţi seara devreme şi cât mai odihniţi. Fără alcoale, fără ţigări în seara precedentă.
– ‘nţeles, zice nievasta, care lua notiţe.
– Şi fără să mâncaţi la cină 80 de sarmale!
– …80 de sarmale, zice nievasta, notînd fidel.
– Dimineaţa, puneţi ceasul la 5.
– La 5?
– La 5. Atunci bărbaţii au erecţie negreşit, că visează păduri pline de zâne despuiate; şi herghelia de spermatozoizi rupe uşa.
– …rupe uşa.
– La 5, te vei trezi tu; bărbaţii sunt nişte puturoşi şi nu aud ceasul.
– Aşa deci, zice nievasta.
– Şi… fără încălziri şi preludii şi prostii, pui şaua şi te apuci de călărit! Fără milă, dai până câştigi – la puncte sau la penalty.
– Păi… zice nievasta, că ştie ea ce ştie: dacă nu se trezeşte al meu?
– Aici e partea faină, zice doamna doctor: la strategia asta, nici măcar nu e nevoie să-l mai trezeşti şi pe el!!!

Amu – aşa cum v-am mai spus – Durex vă îndeamnă să faceţi sex cât de des şi de frumos puteţi voi, că vreţi copii sau nu vreţi; şi dacă vreţi să faceţi, o puteţi face pentru oraşul vostru, ca să câştigaţi voi competiţia de împerecheat “Cel mai iubăreţ oraş“, sau LoveVille2014. Pentru că aşa, lucraţi un pic şi la brandul personal al oraşului, plus că doară se ştie că investitorii nu se îngrămădesc în oraşe sterpe din punctul ăsta de vedere!

Şi, dacă tot o faceţi, vă puteţi lăuda sau pe Instagram, Twitter, Facebook, blog sau puteţi surprinde momente iubărețe pe care să le publicaţi – şi dacă şi folosiţi hashtagurile #LoveVille 2014, #Durex, #Prezervative, #Cel mai iubaret oras, atunci vor şti şi domnii investitori ce hram poartă oraşul vostru!

Şi tura asta dau un premiu special de la Durex pentru cea mai bună poveste – comentariul de tura trecută face ca premiul să meargă la Stan Păţitul, care m-a făcut să râd. Hai, sexuleţ plăcut să aveţi, şi încercaţi să nu mai mâncaţi ţigări, alcool şi 80 de sarmale la cină, că vine ora 5 dimineaţa…

 

16 lovituri, dă-i și tu!