14 lovituri

 1. Gigi
  16, June, 2014 @ 5:13 am

  😎 Punctul 9 se suprapune peste punctul 1? Este de înțeles punctul 2!

  Reply

 2. D.a.
  16, June, 2014 @ 7:14 am

  Bine ca nu a cerut copilu

  Reply

 3. D.a.
  16, June, 2014 @ 7:17 am

  ( scuze) am dat prea repede ” enter”. Deci, bine ca nu a cerut copilu` sa o duceti acasa pe d-ra, si sa o “mancati” pe mama adevarata, ca in bancul cu canibalii .
  Cat despre maidanez, poate ai noroc si trece la cele sfinte, si scapa si de tuse ….

  Reply

 4. alunelu
  16, June, 2014 @ 9:06 am

  Trei ochiuri la o masa? Nici eu nu mananc atatea. Avocado si branza mucegaita=bonus.
  Pisu poate face si din cauza de despartire de mami, nu neaparat de la prea mult ceai. Am patit si noi cand am vrut sa-l mutam pe ala micu in camera cu frate-su cel mare.

  Reply

 5. Groparu
  16, June, 2014 @ 9:46 am

  @ D.a: nu mă risc cu alta. Poate e chiar mai cicălitoare ca a mea.
  @ alunelu: bun, el ca el, da’ io de ce am facut?

  Reply

 6. alioja
  16, June, 2014 @ 9:54 am

  bazandu-ne pe pct 9, sigur groparelu’ e udat cearceafu’?

  Reply

 7. Bucătarul leneș
  16, June, 2014 @ 10:15 am

  Păi cam cum te gândeai, judecând după poză, că o să mânce Gropărelul ochiuri (cu sau fără gălbenuș), dacă i le-ai dat la pachet cu avocați? E copil bine educat, nu? 😈

  Reply

 8. RoxanaM
  16, June, 2014 @ 10:21 am

  Asta pare clar schema de agatat repetata cu copilu’ acasa cu cate un biscuit la fiecare reusita :)) Noi stim, desigur ca nu e asa, dar domnisoara sigur si-a pus un semn de intrebare

  Reply

 9. Alex
  16, June, 2014 @ 3:45 pm

  Bun articolu’… eu sunt home alone 2 saptamani – este in delegatie pe la Baia Mare (suna cunoscut). O sa pun o poza cu frigideru’ plin de bere 😀

  Reply

 10. Arthur
  17, June, 2014 @ 9:03 am

  Si io care am crezut ca lampioanele alea-s de fapt de la vreo pista de aterizare… Pe bune, am crezut ca ai pozat pista de la aeroportul din Cluuuuj 🙂 Na, ardelean incet la minte, ce sa-mi faci?

  Reply

 11. Marian S
  17, June, 2014 @ 3:08 pm

  Io am auzit că la ardeleni se întoarce nevasta acasă până se prind ei că a plecat. Ale dracu` legende neadevărate pe care le ştim (şi aplicăm) numai noi, miticii. :mrgreen:

  Reply

 12. Marian S
  17, June, 2014 @ 3:30 pm

  “Legende neadevărate“. Ptiu, aşa e când te grăbeşti ca miticu` la mici si bere.
  Trebuia să-mi editez comentariul; l-ai fi citit abia mâine. 👿

  Reply

 13. boierul barba
  17, June, 2014 @ 7:21 pm

  Titlul , frate gropare e fff generos . Si eu am fost pus in asemenea situatie si am tratat problema , iar concluzia v-o prezint in citatul urmator
  “…..O dadui eu la invartit pe toate partile , ma mai intarii cu o visinata si un vin, mai dadui ceva telefoane cu bucuria si cu multumirea de sine si lui Dumnezeu pentru marele dar, insa ma trezii ca vorbesc singur frate cititor de bloguri.
  De aceea iti spun prietene , nu te bucura ca scapi de pichamerul observatiilor domestice cand sotia isi ia vre-un repaos sau vacanta , nu te gandi ca ramanand singur , iti va fi bine ca te inseli , nu e asa.
  Daca te-a prins norocul sa ramai singur asa dupa vre-o saptamana , sau cateva luni , ori maxim un an de la cununie , s-ar putea ca singuratatea sa-ti priiasca , dar daca asemenea plecare vine dupa ceva ani , linistea ce se instaleaza iti mitraliaza urechile mai ceva ca vocalele si consoanele consoartei proaspat disparute din habitaclu.
  Nasoale rau frate …, nu tu observatii , nu tu cerinte urgente sau trimiteri imediate la turtit nasul in usile alimentarei proaspat inchise, nu tu retururi cu cerutul indarat a banilor pe sarea de lamaie care e nesarata, nu tu lista incompleta de cumparaturi , nu tu invitati la masa , nu tu factura grasa la telefon …si cate si mai cate nimicuri lipsa…!!! Nimic din astea nene , ci numai o linie dreapta si subtire de liniste parca de pe un monitor de la un pacient rece de la reanimare .
  De aceea dupa cum mi-e obiceiul stau eu asa si cuget adanc in linistea pustie .. e greu singur , ca de aia toti barbatii zice “E greu fara nevasta ca de aceea scapam asa de dificil de ea”…..”
  extras din
  “http://sampleminds.blogspot.ro/search/label/Home%20alone”

  Reply

 14. Ce mi-a plăcut săptămâna trecută (24) | Martie din Post
  22, June, 2014 @ 11:05 pm

  […] Groparu, Mantzy, Calea Lactee, dar și […]

  Reply