Cât de bou poţi fi tu, Gropare?

Daţi-mi voie permiţându-mi să raspund tot eu: foaaaaaaarte bou.

Zic asta din postura expertului in Gropărism, din perspectiva adevăratului fiu al mamei mele Gropăroaie, care este.

Deci în nemernicia mea, am venit în Bucureşti la asta, şi nu am aflat de plecare decât cu vreo 7 ore înainte de trin. Şi deci am vint la Bucureşti unde am stat exact 10 ore, şi unde s-au întâmplat următoarele:

– pe trin nu se fumează – adecătelea pulimea nu fumează, fincă io unu am fumat ezac în cabină la naş, cu care am beut bere până pe la 2 noaptea la el în gârlici; pe banii mei, of cors; şi cu care ne-am povestit vieţile şi amorurile, şi ne-am împrietenit de era să dormin împreună în acelaşi pat, că era beiat tânăr, da’ la un moment dat s-o dus din cabina lui şi m-o lăsat al nimănui, că se săturase de opiniile mele despre geopolitică, poezie, gastronomie, înălbitori, clitorise, acupunctură, călătorie în timp şi creştin-democraţie;
– la conferinta am descoperit cu stupoare ca Manafu nici n-o auzit de mine;
– in Bucale m-am intalnit in sfarsit cu Usim, comentator fruntas pe blogu’ meu de tri parale; si mi-o dat bere si papa, si io am mancat si-am tot beut! Aferim, coane;)
– pe drum inapoi am fumat iara cu naşu si cu un prekin pe care mi l-am facut in vagon, si naşu’ mi-o dat o bricheta cu Votati Vanghelie! pe care i-am inapoiat-o;
cand am plecat din cuşetă la 4 dimineaţa am uitat sa imi iau costumu’. Si am sunat la soferu’ de tren si mi-l recuperez in seara asta la ora 11.

Update: l-am recuperat, bine-nteles, tocma’ dupa ce o fost meciu’ CFR-Dinamo si era plina gara de dinamovisti, baieti suptiri, de alfel, si de CFR-isti veniti sa ii conduca pe ultimul drum. Credeam ca se vor lua de costumul meu negru care, dupa cum se stie, noaptea arata rosu, da’ am un metru opjcinci si creca i-am intimidat pe toti, ca am traversat gara incruntat.

24 lovituri, dă-i și tu!