Daţi-mi voie permiţându-mi să raspund tot eu: foaaaaaaarte bou.

Zic asta din postura expertului in Gropărism, din perspectiva adevăratului fiu al mamei mele Gropăroaie, care este.

Deci în nemernicia mea, am venit în Bucureşti la asta, şi nu am aflat de plecare decât cu vreo 7 ore înainte de trin. Şi deci am vint la Bucureşti unde am stat exact 10 ore, şi unde s-au întâmplat următoarele:

– pe trin nu se fumează – adecătelea pulimea nu fumează, fincă io unu am fumat ezac în cabină la naş, cu care am beut bere până pe la 2 noaptea la el în gârlici; pe banii mei, of cors; şi cu care ne-am povestit vieţile şi amorurile, şi ne-am împrietenit de era să dormin împreună în acelaşi pat, că era beiat tânăr, da’ la un moment dat s-o dus din cabina lui şi m-o lăsat al nimănui, că se săturase de opiniile mele despre geopolitică, poezie, gastronomie, înălbitori, clitorise, acupunctură, călătorie în timp şi creştin-democraţie;
– la conferinta am descoperit cu stupoare ca Manafu nici n-o auzit de mine;
– in Bucale m-am intalnit in sfarsit cu Usim, comentator fruntas pe blogu’ meu de tri parale; si mi-o dat bere si papa, si io am mancat si-am tot beut! Aferim, coane;)
– pe drum inapoi am fumat iara cu naşu si cu un prekin pe care mi l-am facut in vagon, si naşu’ mi-o dat o bricheta cu Votati Vanghelie! pe care i-am inapoiat-o;
cand am plecat din cuşetă la 4 dimineaţa am uitat sa imi iau costumu’. Si am sunat la soferu’ de tren si mi-l recuperez in seara asta la ora 11.

Update: l-am recuperat, bine-nteles, tocma’ dupa ce o fost meciu’ CFR-Dinamo si era plina gara de dinamovisti, baieti suptiri, de alfel, si de CFR-isti veniti sa ii conduca pe ultimul drum. Credeam ca se vor lua de costumul meu negru care, dupa cum se stie, noaptea arata rosu, da’ am un metru opjcinci si creca i-am intimidat pe toti, ca am traversat gara incruntat.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 24 comments

 1. Night-elf Reply

  Bravo mah! Poate nu ne anunti si pe noi astia, pulimea, data viitoare cand mai vii pe la bucale! Nu fumam noi in compartimente da ce, crezi ca nu ne place berea?

 2. Le Dernier Coup Reply

  Subscriu la ceea ce a zis Night-elf! Voi m-ati dus sa halesc la Maimuta, acu era randu’ meu sa te duc sa mananci [ma rog, sa bei] ceva bun in Bucuresti. 🙁
  Io una nu-nteleg cum ai putut sa renunti la minunatia aia de bricheta. 🙂

 3. Satmareanca Reply

  Nasol cu fumatu’, dar dacă erai la cuşetă puteai deschide geamul fără să-l întrebi pe naşu’ şi beai tu berea ce ia-i dat-o lui 😀

 4. Tracker Reply

  v-am zis ca usim nu-i femeie :))
  nea gropare , tu esti mai dorit decat michael jackson , si nici macar nu canti

 5. vera Reply

  Draga Gropare, e dupa miezu noptii si voiesc sa aflu daca l-ai recuperat. Si cit i-ai dat lu ala de tzi l-a adus. Si, ce e drept, e drept – ai fost cam bou. Io zic, ca acu 3 zile, cind am venit la Cluj, m-au cazatara la un otel care isi zice de 3 stele, da are maximum 1 stea si 1/4. Si am cerut biroului sa ne mute. Si ne-a mutat intr-o viteza astrala si am plecat, lasindu-mi fustele pe cuier, in camera din primu hotel. Dar nu FARA sa tzin un discurs moralizator fetelor de la receptie si care faceau curat in holul primului hotel, despre cum anuntz io OPC-ul ca impersoneaza un hotel de 3 stele (afara, pe frontispiciu si pe Internet, de unde l-au luat cei de la Bucuresti) si ei n-au decit 1+1/4. Asa ca, ajunsa la hotelul 2 si constatind lipsa fustelor, mi-am zis, ca tine, adaptind genul -Da cit de vaca poti sa fii, tu Veruzzo? Si n-am rezistat sa nu-ti spun, sa vezi ca la altii e si mai rau. Le-am recuperat, da.

 6. carmen Reply

  Amu ii randu sa vii la mine, asa cum ai zis! Vezi cum te descurci cu nasu’, ca pana aici ai vreo 12 ore de zbor si si doua avioane. Cam tot atata cat de la Cluj la Bucuresti cu trenu. Deci ai antrenament. Da is fete faine pe avion care iti dau mancarica si bautura si zambete si poate mai ceri si tu altceva:-) Mi-e ca dupa aia nu o sa mai vrei sa cobori din avion.
  Deci io maine fac prajitura……

 7. Mile Reply

  Gropare am si eu o problema: cat de intim ai devenit tu cu soferu de tren de ai numarul lui si il suni ca ti-ai uitat boarfele la el in hogeac?
  Sa inteleg ca pentru tine acea plimbare pe faleza din Petrovac tinand strans in mana ta manoiu meu si …si imbratisarile tandre din marea Adriatica nu mai inseamna nimic 🙁

 8. Adriana Reply

  gropare vad ca a inceput sa-si puna lumea intrebari in legatura cu orientarile tare….CFRistice. deci cum e?

 9. vine baiatu Reply

  Poate vroiai sa participi la campania antifumat a lu raduleasca?
  Am o intrebare, de unde ti-ai luat chiloti rosii, ca io caut de o vreme in coace si gasesc dor maro.

 10. dxn Reply

  berea aia are vreun nume, o marca? sa stim si noi, sa ne ferim de ea, ca mai avem si noi costume, genti, fulare, sotii…

 11. Andreea MKT Reply

  Io di ce nu stiu de conferinta aia, ma? Nu-s destul de mobila? sau ce?

 12. vera Reply

  Pai, ma Gropare, ce naiba, nu ne zici daca l-ai recuperat? Io iti zic totu despre fustele mele si tu ma/ne tzii cu sufletu la gura de doo zile?

 13. nenea cosmos Reply

  lasati ma omu’ in pace. la cit a stat in bucuresti nici nu a apucat sa mearga si el cu metroul. stau si ma intreb daca o sa mai aiba ce povesti doua saptamini de acum incolo. auzi, sa vii tu din provincie in bucuresti si sa nu te plimbi cu metroul…

 14. Usim Reply

  Deci, omu’ a mers cu metroul de doo ori: Gara – Piata Victoriei si retur.
  Asa ca este cunoscator!

 15. Groparu Reply

  Apai in afar’ de tanti de la metrou care a ezitat sa imi dea 80 bani rest, si o trebuit sa ma uit urat la ea ca sa imi recuperez restu’ in fise de 0.5 bani, nu am avut experiente neplacute.

  Decat ca era sa ma pierd in Piata Victoriei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *