Black Friday? How about Black Week?

Probabil că la ora la care citiţi această postare, aşteptaţi înfriguraţi, cu degetele pe tastatură, Black Friday – sau să anunţaţi primul, pe Facebook, că “a picat site-ul tocmai când voiam să-mi cumpăr al patrulea aparat foto!”

Ei bine, nu disperaţi: la Domo, Black Friday durează o săptămână întreagă: adică până pe 28 noiembrie 2013 (pentru că o singură zi de Black Friday e prea mainstream). Pun pariu că asta e dedicaţie specială pentru ardeleni, ca să nu se mai apuce de cumpărături de Black Friday duminica de după.

Aşadar, Domo are ofertă şi în online, şi în magazine (97 la număr). Şi au şi croitorit oferta pe baza unui studiu de piaţă din care reieşea că oamenii îşi doresc cel mai mult şi mai mult pe lume, pe lângă o meserie de rentier, tablete (în proporţie de 26.4%), televizoare (24.4%), telefoane (21%) şi laptop-uri (18.3%). Ca să vă faceţi o idee: tabletele încep de la sub 200 de lei, iar smartphone-urile de la 299 de lei. Başca reduceri la produse de vârf. Şi s-au încheiat şi contracte premium cu firme de curierat şi s-a mărit cu 50% numărul personalului din magazine.

În magazinele, Milka desfăşoară şi o promoţie în magazinele Domo. Vorba aia, nimic nu merge mai bine cu un TV nou decât o ciocolăţică.

Mno! Urmează sau nu o bătălie mai ceva ca la tigăi?

black-friday-has-begun-meme

 

 

17 lovituri, dă-i și tu!